Miért áll le az ujjonann vásárolt gépem?
Tehát intel chipset-es, ami 1155-ös processzorfoglalattal rendelkezik. Ez NEM alaplap típus, csak egy csoportja az alaplapoknak. Ilyen alaplap több tucatnyi létezik.
1.: nem nézted meg konkrétan, csak a kapott leírásból tájékozódsz. Az egy semmi.
2.: megnézted konkrétan és ez van ráírva az alaplapra. Akkor kaptál kínai, legalja fosch-t.
Hiába a videókértya, a memória, a processzor, ha a gép lelke (táp, alaplap) semmit nem érnek.
Ez klasszikus példája annak, hogy kell sok pénzt adni valami sz...ért. Ennyi
hát igen.... nem tudjuk ezt innen a távolból beazonosítani.
alaplap, táp, memória, lehet csak simán túlmelegszik valami.
neki kellene állni szétszedni és alkatrészenként kicserélgetni benne mindet és úgy megállapítani hogy mi a nem jó.
Volt egy időszakom, amikor számítógépeket szervizeltem, javítottam, telepítettem. Cégnél is, privátban is. Egy-két nagyon rossz tapasztalat után megtanultam és be is tartottam: ha valaki olyan géppel akart jönni, amit áruházban állítottak össze, oda küldtem vissza.
A reklámban csilivili gép, nagy processzor/videókártya/memória (tetszőlegesen választható a felsoroltakból 1-2-3 tétel), viszont a tápegység, alaplap mindig valami kínai legalja névtelen szutyok volt. Esetleg valami "cool" matricával feltuningolva.
Kedves kérdező, sajnos azt kell mondjam, ezt benyelted. Vagy megbékélsz vele, vagy visszaadod/eladod és összerakatsz egy normális gépet egy hozzáértővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!