KB egy hónapja vásároltam újonnan egy Gamer pct,konfiguráció :gtx 10603gb,16gb ddr3 rám, i7 2600 3.6-.3.8ghz, 550w táp, 60hz ultraeide lg monitor w10 prot használok . Letötottem az r6ot, far cry primal/4et,dirt rally 2.0 át. Mindent kivétel nélkül 60 fps felett futatt normális hőmérséklet mellett.Majd a primal és a dirt rally 2.0 nál(R6, far cry 4 nél nél nincs ez a hiba, még egyszer egyszer letöltésekkor jelenik meg) hirtelen elveszi a billentyüzet vilagítását, nem működik az egér sem a billentyüzet , meg szakad a kép az utolsó kép marad monitoron majd néhány percig még világít forognak a ventillátorok és magától újra indul ha nem indítom újra. Mikor ujraindul utánna gyakrabban és kissé b időközönként csinálja a cselt, az baj lehet hogy elosztorol megy a monitor és a gép? Válaszokat előre is köszönöm
Próbáltam rákeresni errre a "bandit power" nevezetű valamire. Amit találtam, az alapján valami lengyel belpiacos ketyere (konrétabban: alja kínai), de a márkás táptól messze van. Azt sem írtad, milyen alaplapod van?
Egyébként véleményem szerint az ilyen áruházas, készre összerakott konfigurációk a lehető legroszabb választások. De ez csak saját vélemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!