Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legnagyob...

Szerintetek melyik a legnagyobb naruto fight érdekel mindenki véleménye?

Figyelt kérdés

#Naruto #összecsápsok
2020. ápr. 24. 12:05
 1/7 anonim válasza:
Mit jelent, hogy legnagyobb?
2020. ápr. 24. 12:30
 2/7 A kérdező kommentje:
A legerősebbek össze csapás ami a legnagyobbat szól
2020. ápr. 24. 12:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki válasz?
2020. ápr. 27. 12:34
 4/7 anonim válasza:

A végső harcuk nekem baromira tetszett. Főleg az a rész, amikor a dragonball szindróma véget ért és pusztakézzel zúzták le egymást. A vége pedig a "nagy bumm" rész szinte tökéletes volt. Szép animáció és előtte a Kuramával való jelenet. Egyébként az a pár pillanat az animének a saját elgondolása.(mármint a Kuramás) A mangában nem volt benne.

A másik, amelyiket imádtam az a Narutovs Pain volt. Voltak, akiknek nem jött be az animáció meg a stílus, mert, hogy túl gyors volt de összességében jó volt.

2020. ápr. 28. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A Gai vs Madara az nagyon durva volt
2020. máj. 1. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szegény Naruto harcai nagyon egy sémájúak voltak nekem, hiába volt erős,meg nagy potenciál benne, mindig ugyanaz az árnyék klón technika, rasengan kombó... Jó a shipp. közepétől ugye jön a power up, de megoldáson és befejezésen nem változtat soha, nem beszélve arról, hogy az izgis csaták közben beveti a talk no jutsut, ami mindig min. 1 epizódos visszaemlékezéses lelki fröccs, amivel nincs baj, hozzátartozik a karakteréhez. Személy szerint nekem Sasuke csatái voltak a kedvenceim,

főként a shippuudenben. Sosem voltak unalmasak. Folyamatos feszültség, jó zene, animáció, badass karakter hozzá, változatos technikák.

Kedvenc fightok:

Itachi vs Sasuke

Naruto vs Sasuke (a vége)

Jiraya vs Pain

izgalmas részek továbbá Bee vs Sasuke, Sasuke a Kage találkozón, Naruto vs Pain, a Pain elleni edzés a békáknál, a Jincuuriki edzés Beevel, Edo Tensei Itachis rész is zseniális volt, a háborúban is voltak jó harcok amikor nem tolták túl a már fokozhatatlan erő szinteket, lassan elfelejtették hogy ninják és nem istenek.. Jobb lett volna néha több jó kis stratégikus technikás taijutsus figt, ezek helyett a nagy pusztító bomba golyók helyett. Az Akatsukis harcok is jók voltak, kreativ személyiségek voltak, erősek és technikásak, stílusos badass zenék.

2020. máj. 15. 02:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Fight* egy helyen elirtam :)
2020. máj. 15. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!