Szerintetek melyik a legnagyobb naruto fight érdekel mindenki véleménye?
A végső harcuk nekem baromira tetszett. Főleg az a rész, amikor a dragonball szindróma véget ért és pusztakézzel zúzták le egymást. A vége pedig a "nagy bumm" rész szinte tökéletes volt. Szép animáció és előtte a Kuramával való jelenet. Egyébként az a pár pillanat az animének a saját elgondolása.(mármint a Kuramás) A mangában nem volt benne.
A másik, amelyiket imádtam az a Narutovs Pain volt. Voltak, akiknek nem jött be az animáció meg a stílus, mert, hogy túl gyors volt de összességében jó volt.
Szegény Naruto harcai nagyon egy sémájúak voltak nekem, hiába volt erős,meg nagy potenciál benne, mindig ugyanaz az árnyék klón technika, rasengan kombó... Jó a shipp. közepétől ugye jön a power up, de megoldáson és befejezésen nem változtat soha, nem beszélve arról, hogy az izgis csaták közben beveti a talk no jutsut, ami mindig min. 1 epizódos visszaemlékezéses lelki fröccs, amivel nincs baj, hozzátartozik a karakteréhez. Személy szerint nekem Sasuke csatái voltak a kedvenceim,
főként a shippuudenben. Sosem voltak unalmasak. Folyamatos feszültség, jó zene, animáció, badass karakter hozzá, változatos technikák.
Kedvenc fightok:
Itachi vs Sasuke
Naruto vs Sasuke (a vége)
Jiraya vs Pain
izgalmas részek továbbá Bee vs Sasuke, Sasuke a Kage találkozón, Naruto vs Pain, a Pain elleni edzés a békáknál, a Jincuuriki edzés Beevel, Edo Tensei Itachis rész is zseniális volt, a háborúban is voltak jó harcok amikor nem tolták túl a már fokozhatatlan erő szinteket, lassan elfelejtették hogy ninják és nem istenek.. Jobb lett volna néha több jó kis stratégikus technikás taijutsus figt, ezek helyett a nagy pusztító bomba golyók helyett. Az Akatsukis harcok is jók voltak, kreativ személyiségek voltak, erősek és technikásak, stílusos badass zenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!