Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit érhet egy 3 éves...

Mennyit érhet egy 3 éves használt Airpods?

Figyelt kérdés

Új vásárlása miatt szeretném eladni a régi 1. generációs Airpodsom. Minden megvan hozzá, hibátlanul szól. Egyetlen hibája, hogy már hamar merül. Ha kiveszem a tokból egyből leesik ált. 80%-ra. Zenehallgatás kb 1 óra, beszélgetés kb fél óra.

Mennyiért tudnám eladni?

2020. ápr. 17. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:

5-10k...

én ezért nem adomel az enyémet, inkább megtartom emlékbe :)

2020. ápr. 17. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 Ha már nem adod el, legalább ajándékozd oda valakinek, aki talán örülne neki. Elég sok csóró ember van az országban, mindenkinek van ilyen ismerőse. Megunt, levedlett elektronikai cuccokat emlékbe tartogatni olyan pazarló dolog :(

Kérdező, tedd fel egy aukciós oldalra, ott mindennek kiderül az ára. Ilyen régebbi, megfáradt eszközöket csak csóró emberek vesznek, hadd legyen egyiküknek egy jó napja.

2020. ápr. 17. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem adom oda senkinek, mert használom.

úgy döntöttem, hogy nem veszek másikat ha nem tudom értelmes áron lecserélni. Ha végleg megdöglik akkor majd megy a vitrinbe.

2020. ápr. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!