Használt laptop vásárlása?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy szerintetek megéri e ezt a HP ProBook laptopot megvásárolnom.
Napi pár órára használnám, főként böngészésre (egyetem miatt), esetleg ritkábban filmnézésre vagy játékra (pl. Sims4).
Jellemzői:
13,3" 1366x768
Inter Core i3, 2.4GHz, 2+2 magos
4 GB DDR3, 128 GB SSD
Intel HD Graphics 3000 videókártya
2020. márc. 13. 06:12
1/3 anonim válasza:
Nem javaslok használt laptopot venni. Nekem 2x volt és azt mondom soha többet! Laptop helyett asztali gép, mert azt tudom javítani útközbenre meg okos telefon.
2/3 anonim válasza:
laptopon sose jatszanek. ilyennel meg foleg nem.
gyenge nagyon a jatekhoz.
ssdvel jo netezos gep. de jatekra nem jo.
3/3 anonim válasza:
Filmezésre, netezésre még jó, semmire másra nem. Használtat pedig nem vennék a helyedben, inkább keress egy olcsóbb gépet újonnan, pl az Asus csinál sok ilyen egyetemi tanulós gépet, a nagyja 100K alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!