Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kóboráram okozhat tüzet?

Kóboráram okozhat tüzet?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 15. 15:54
1 2 3
 21/25 Szirty ***** válasza:

"Nyugodtan próbáld meg magad levonni a közölt tényből a következtetéseket."

Engem az érdekelne nagyon hogy Te milyen következtetést vontál le!

2020. máj. 6. 09:54
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
Szervizmérnök úr, kettőnk között az a különbség, hogy én egyszer hibáztam, mert angolul néztem a részleteket, és ezért írtam a szilikont, de én ezt el is ismertem, és megköszöntem a javítást. Te meg minden erősáramos kérdésben tévedtél (ezért aztán boldogan ráugrottál az én szilikonomra :D ), és ha felhívtam a figyelmedet, akkor elkezdtél kispályás módon fröcskölni, most már, látom, eljutottunk a mélylélektanhoz is, a gyalázásomban.
2020. máj. 6. 10:09
 23/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

"minden erősáramos kérdésben tévedtél"

Így teszed magad komolytalanná.

Ez ugyanis képtelenség, ha valakinek tanult szakmája is, nem tévedhet ennyit, amit te elképzelsz.

Mintha matektanárt fárasztanál, hogy nem tudja az 1x1-et. Vicc.

Mindennek tetejébe, amiről te tévedéseket vizionálsz, ott sem volt tévedés, legfeljebb csak hasogattad a szőrszálakat.

Meg az üldözési mánia, amikor azt hitted, hogy én százalékolom a válaszaid... Gáz...

Az meg magától értetődő, hogy miután méltatlanul fölényeskedtél velem, kapásból csaptam le a szilikonra, ebben nincs semmi különös.

Főleg, hogy máskor is előfordul, egyik vesszőparipám. Vagyis évek során te csak egy voltál a sok közül, akinél ezt szóvá tettem.

Azért is hülyeség így hozzáállni, ahogy teszed, mert épp elég elmebeteg van ezen az oldalon, nem kellene, hogy még te is engem fárassz az indokolatlan és méltatlan szőrszálhasogatásiddal.

Azzal, hogy én csak tanultam erősáramot, de nem művelem, te meg állítólag műveled is, a kérdésekre adott válaszok inkább kiegészíthetnék egymást.

Fő szakterületem ugyan a gyengeáram, de attól még semmi alapod nincs engem hülyének nézni, ezen a téren.

2020. máj. 6. 11:14
 24/25 anonim ***** válasza:
ha elég nagy az a kóboráram és ki tud sülni, vagy fel tud melegíteni valamit, akkor tud tüzet okozni.
2020. máj. 6. 17:34
 25/25 anonim ***** válasza:

S = G

S = 0

2020. máj. 6. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!