Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kóboráram okozhat tüzet?

Kóboráram okozhat tüzet?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 15. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori szakmai ostobaság kóboráramnak nevezni a leszakad távvezeték vagy a villám által generált, a földben folyó áramot. Annak ott van a pályája. A kóboráram az, amelyik nem rendeltetésszerűen megy arra, amerre megy.
2020. ápr. 18. 08:10
 12/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
69%

# 11

Ez nagyon gyenge visszavágó volt, amiért beégettelek a másik témában, ahol összekeverted a szilíciumot a szilikonnal.

Az egyértelmű tény, ez meg csak erőlködés, kínlódás, kákán való csomókeresés.

2020. ápr. 18. 11:42
 13/25 Szirty ***** válasza:
64%
Az új nick neveddel sem vagy sokkal értékesebb tagja a társadalomnak :-/
2020. ápr. 18. 17:35
 14/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
88%

Az új nick egyebek mellett azért kellett, hogy ilyenkor az elvakult fikázók arcába tudjam dobni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__toplista

Ez persze így nézett ki akkor is, amikor még névtelenül írtam, csak akkor más név szerepelt legfelül.

Ez persze egy ilyen oldal, ahol rendszeresen betámadják az embert, kisstílű alakok.

Meg persze volt itt a sértett elmebeteg, amelyik rendszeresen gúnyolódott és ostobán szakmunkásnak titulált, annak is az arcába akartam vágni.

Nyomorult beteg oldal ez a gyakori oldal. Ennyi szellemi toprongyot más fórumokon még nem is láttam, 20 év alatt.

2020. ápr. 18. 18:04
 15/25 Szirty ***** válasza:
67%

Ha ennyire alja oldalnak tekinted, akkor bennem felmerül két (költői) kérdés:

1. Miért látogatod?

2. Miért vagy büszke a pontjaidra? Hiszen így magad bizonygatod hogy semmit nem érnek!

2020. ápr. 18. 18:17
 16/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Alap dolog, hogy veled sem szabad itt szóba állni egyébként, mert betegesen forgatsz ki mindent, agybeteg az észjárásod, hülyeségeket hordasz össze.

Nekem pedig erre semmi szükségem, nem azért látogatom ezt az oldalt, hogy félnótásokkal vitatkozzak.

Hogy nincs jelenleg más oldal, ami a szabadidő eltöltésére, alkalmas lenne, arról nem én tehetek, egyelőre meg kell elégedni ezzel.

Csak ilyen piócák ne akaszkodnának időről-időre az emberbe, akik viszont láthatóan csak kötekedni, trollkodni járnak ide.

2020. ápr. 18. 18:40
 17/25 Szirty ***** válasza:
67%

Én úgy látom pont te trollkodtál bele durván Sztrogoff-ba.

De biztosan véletlen volt. Vagy isteni igazságszolgáltatásként éled meg a magad részéről.

2020. ápr. 18. 18:54
 18/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Fogalmad sincs az előzményekről.

Amikor a Sztrogoff elkezdett nekem arcoskodni lenézően, gyakorlatilag azt érzékeltetve, hogy ő itt az erősáramú Isten, én meg gyengeárammal mit is ugatok bele mindenbe.

Kénytelen voltam felvilágosítani, hogy véletlenül az erősáram és gyengeáram is tanult szakterületem, tehát teljes joggal szólok hozzá mindkét témához.

Továbbá megjegyeztem, hogy ezért most adok egy mínuszt, mert pofátlan volt és még igaza sem volt.

Ne tudd meg, legközelebb bevádolt látatlanban kétszer is, hogy én vagyok az ő mínuszolója.

Holott a kutya sem foglalkozott vele, vagyis láthatóan paranoid tévképzetek lettek úrrá rajta.

Erre tegnap látom, hogy szilikonnak nevezte a szilíciumot, nyilván kapásból helyretettem.

Erre ma látom, hogy ő meg itt próbál kicsinyesen visszavágni (#11), de ez nagyon gyengére sikerült.

Egyébként azt nem lehetne megoldani, hogy inkább te és Sztrogoff szívassátok egymást, én meg csak röhögjek rajtatok?

Tudod, ahogy volt már rá példa néhányszor. Jót röhögtem akkor is.

2020. ápr. 18. 19:17
 19/25 Szirty ***** válasza:
67%

Te és az alázat nem vagytok nagy barátok...

Gyakorolhatnád pedig. Javadra válna!

2020. ápr. 18. 19:46
 20/25 Szirty ***** válasza:
76%
Ha nem megy, akkor esetleg indíthatnál Youtube csatornát ahol kedvedre élhetsz. Persze a kommenteket tiltsd le vagy moderáld keményen :)
2020. ápr. 18. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!