Macbook Air 2020-as laptopnál elegendő a 256GB? Az office csomagot rendeljem hozzá, vagy utólag is tudom telepíteni?
Microsoft Officet nem ajánlom.
Ha beered a szövegszerkesztő, és Excel prezentáció készítésével, arra ott a Google Drive, ezerszer jobb mint az Office.
11+ ja és mindezt a Google ingyen adja 15GB tárhelyig.
UI: Az Apple ellenesekre ne hallgass
Munkára és egyetemre? Én is asus laptopot használtam, idén cseréltem le. Pentium 2 magos proci volt benne, meg nvidia gtx 610 grafikus kártya, sokmindenre elég volt vele, és bőven kiszolgálta azt, amire egyetemen kellett. Konkrétan word, excel, ppt. Minden más ha kellett, volt labor, voltak ott eszközök, bármikor használhattuk, ha nem volt óra, és volt bent tanár a tanszéken.
Ha ragaszkodsz a laptophoz, ne félj erős, vaskos gépet venni, annak a hűtése is ott lesz. Én intel i5-i7 irányban nézelődnék, lehetőleg 256 gb ssd + 1tb hdd jellegűt. Grafikus kártya is erős legyen benne, ram kb 8 gb, ha kell, fel tudod bővíteni 16ra.
Munka alatt pontosan mit értesz? Fogsz kapni céges gépet, ritka hogy sajátot kell használni. Játszani meg hidd el, hogy fogsz rajta, vétek nem kihasználni egy ilyen hardvert.
Én munkára építettwm egy asztali gépet most a tavasszal, 3d modellezésre, de munkaidőn kívül (pláne most karantén alatt) játszok is rajta elég sokat. (Most heti 5ször, alkalmanként 4-5 órát, egyébként átlag heti 2 alkalommal 2-3 óra.)
Én magam sem vagyok Apple ellenes, iPhone, iPadem van csak laptopban nem tudom. És tényleg nem szoktam játszani lányként. Csak egy jó gépet szeretnék ami kibírja az egyetemet stb. amiket említettem.
Köszönöm azoknak akik segítettek vagy hasznosat írtak.😊
"Én magam sem vagyok Apple ellenes, iPhone, iPadem van csak laptopban nem tudom. És tényleg nem szoktam játszani lányként. Csak egy jó gépet szeretnék ami kibírja az egyetemet stb. amiket említettem."
Az egyetemet az Apple kibírja, még jó hogy... 😃
Nekem egy 2017-es MacBook Air-em van kemény 128 gigával munkára, de arra is bőven elég és még a Photoshop, inDesign, Illustratorral is elbír bizonyos szintig. Tehát egyetemhez is bőven elég lesz, ha nem mérnökire mész, komoly programokkal, akkor MacBook Pro.
Viszont az Office-t tényleg kilőheted. Az iWork teljesen jó a célra, tudja kezelni az Office-os dolgokat, illetve menteni is tudsz docx és társaiba. Szóval szerintem full felesleges arra pénzt adni, ha adott az ingyenes alternatíva. De am próbáld ki, és ha nem jön be 1-2 hét alatt, akkor külön megveheted az Office-t és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!