Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Macbook Air 2020-as laptopnál...

Cilike2 kérdése:

Macbook Air 2020-as laptopnál elegendő a 256GB? Az office csomagot rendeljem hozzá, vagy utólag is tudom telepíteni?

Figyelt kérdés
Mac-et szeretnék vásárolni, most fogok menni egyetemre majd érettségi után. Nem vágok videókat se semmi hasonlót, és érdekelne, hogy ennyi tárhely (256GB) mire elég? És ha szeretném a word , ppt, excel alkalmazásokat használni utólag is le tudom tölteni a laptopra? vagy mindenképp hozzá kell rendelni az office csomagot mikor rendelem a laptopot?

2020. ápr. 14. 03:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Direkt akarod szivatni magadat a semmi massal se kompatibilis Mac Air-rel, ami raadasul a leheto legdragabb alternativa?
2020. ápr. 14. 07:53
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
A legnagyobb hulyeseg megvenni.. ennyiert qrva jo lapit kaosz amivel barmit tudnal csinalni korlatok nelkul
2020. ápr. 14. 08:13
 3/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
14%

es ha occon hasznaltan veszi? Ami lehet hamisitvany vagy (gyari)hibas

es gari nelkuli

stb.

256 maga eleg sokmindenre, igazabol ha csak homeofficozol akkor tul sok is

par jatek es film is rafer ha erre gondoltal

2020. ápr. 14. 09:09
 4/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
30%

[link]

erre gondolsz? Te tudod...

2020. ápr. 14. 09:11
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Ennyiért már nagyon jó minőségű normális laptopot is kapsz, ami jobb, mint a Mac.
2020. ápr. 14. 10:14
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyre “normális, jó minőségű” mert nem volt meg Mac-em, csak egy Asus laptopom ami kb amióta meg volt nem is működött. Szívesen fogadok akkor laptop ötleteket!:)
2020. ápr. 14. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt Mac-ed, ne most kezdj vele 'ismerkedni', foleg nem ilyen eszetlen arakon.

Tessek, valogass (nem reklam, csak a kereso miatt linkeltem):

[link]

2020. ápr. 14. 14:32
 8/16 anonim válasza:
Először azt kéne kitalálni hogy mire akarod használni. Ha csak word/excel, netezés, meg mondjuk filmezés, és mindenképpen mac-et akarsz, akkor nagyon jó állapotú használt mac-eket lehet kapni, kb a 2020-as air árának harmadáért/negyedéért. Ha játszanál is, akkor viszont az új mac is felejtős, arra híresen alkalmatlanok.
2020. ápr. 14. 14:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem 50 éves vagyok, hogy “most kezdjek el vele ismerkedni”, most fogok egyetemre menni, de nem volt komolyabb/drága gépem előtte mert gimiben nem volt rá szükségem. Egyetemre és munkára akarom használni, nem is játszok nem is vágok, sorozat filmek munka tanulás ilyenekre. Azért kérdeztem, hogy a tárhely elég-e, de köszi a válaszokat
2020. ápr. 14. 17:40
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Röviden:

Igen elég.

Nekem 128GB Macbook Pro 19’ (touchbar-os) van és még ez is bőven elég átlag dolgokra

2020. ápr. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!