Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet be kötni az erősítőt?

Hogy lehet be kötni az erősítőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok... Kötöttem be egy mélyladat régebben az nem volt nehéz... Viszont szeretnék 2nagyobb hangszórót is.. Az lenne a kérdésem hogy a mélyladat és a hangszórókat rá lehet kötni egy erősítőre ami négy csatornás... Vagy legyen külön erősítő azokra?? Előre is köszönöm a segítséget

#autó erősítő #mélyhangszó
2020. ápr. 12. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdésedből azt tudom megállapítani, hogy te ezzel ne kísérletezz. Esélyes, hogy ki fogod nyírni az erősítőt.

Keress hozzáértőt, és ez alatt nem a "gyakori"-t értem.

2020. ápr. 12. 16:51
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
90%

Van olyan konfiguráció, amikor az autós erősítőn két csatorna hídban hajtja a mélyet, másik kettő a sztereó.

De ez pontosan definiálva van az adott típus leírásában.

Erre szoktam mondani, hogy a típust szándékosan nem írod, mert a leírást szereted magad megkeresni a neten és önállóan tanulmányozni.

Ez egy korrekt hozzáállás, támogatom.

2020. ápr. 12. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mostmár tudom mit kell keressek...
2020. ápr. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!