Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen árban mozog egy jó laptop?

Milyen árban mozog egy jó laptop?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyibe kerül egy normális laptop. Word, ppt, excel, internetezésre használnám. Szóval tanulásra. Nem olyan kell ami olyan komoly, hogy a legújabb játékot is elviszi, de nem is fél óráig tart, amíg betölt egy oldalt.

2020. ápr. 10. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez így elég széles tartomány, mert valakinek 5 mp is egy fél órának tűnik, de elvileg szerintem kb. 150e Ft. Nekem mondjuk a mai leggyengébb notebooknál is gyengébb (Windows-os) tabletem van, de nem mondanám, hogy szenvedek vele. Ha kevés pénzed van, szerintem vegyél egy akár több éves, de prémium notebookot.
2020. ápr. 10. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ezekre kell amit mondasz, akkor szerintem teljesen mindegy hogy milyen alkatrészek vannak benne. A rendszer általános sebessége és fürgesége úgysem a processzortól vagy gpu-tól fog függni olcsó laptopoknál. Tehát amíg SSD van benne nem HDD akkor már nagyon nem nyúlhatsz mellé.
2020. ápr. 28. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó vagyok, még annyit hozzá, hogy jelöld be pl árukeresőn hogy SSD-vel rendelkező laptopot keresel és biztosan találsz magadnak jó árban valamit
2020. ápr. 28. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!