Milyen árban mozog egy jó laptop?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyibe kerül egy normális laptop. Word, ppt, excel, internetezésre használnám. Szóval tanulásra. Nem olyan kell ami olyan komoly, hogy a legújabb játékot is elviszi, de nem is fél óráig tart, amíg betölt egy oldalt.2020. ápr. 10. 08:45
1/3 anonim válasza:
Ez így elég széles tartomány, mert valakinek 5 mp is egy fél órának tűnik, de elvileg szerintem kb. 150e Ft. Nekem mondjuk a mai leggyengébb notebooknál is gyengébb (Windows-os) tabletem van, de nem mondanám, hogy szenvedek vele. Ha kevés pénzed van, szerintem vegyél egy akár több éves, de prémium notebookot.
2/3 anonim válasza:
Ha tényleg csak ezekre kell amit mondasz, akkor szerintem teljesen mindegy hogy milyen alkatrészek vannak benne. A rendszer általános sebessége és fürgesége úgysem a processzortól vagy gpu-tól fog függni olcsó laptopoknál. Tehát amíg SSD van benne nem HDD akkor már nagyon nem nyúlhatsz mellé.
3/3 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit hozzá, hogy jelöld be pl árukeresőn hogy SSD-vel rendelkező laptopot keresel és biztosan találsz magadnak jó árban valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!