Rode nt-1a mikrofon csatlakoztatható az Iphone 8plussal?
Ezt a rode nt-1a-t szeretném úgy használni, hogy a telefonomon videózok. Találtam egy interfészt : Tascam iXZ
Link: [link]
Szerintetek ez tényleg működik? Nem a hangfelvevőd appját szeretném használni, hanem a sima kamera funkciót, mert nekem fontos hozzá a kép!
Valamint, akinek van vele tapasztalata, mennyire bírja az elem evben az interfészben? Őszintén nem értek hozzá.. nagyon tetszik ennek a mikrofonnak a hangzása, sokkal jobban mint az usb-s változatok, amikkel könnyebb lenne megoldani a csatlakoztatást. Interfészre pedig ettől többet nem nagyon tudok költeni, esetleg valami javaslat? Továbbá az is fontos szempont lenne nekem, hogy fülhallgatót tudjak hozzá csatlakoztatni mint pl ehhez.
Előre is köszönöm a segítséget!
Itt leírják. Nagyjából reális, ha a fantomtáp terhelése 5mA, akkor 48V fantomtáppal és 3V elemfeszültséggel számolva 95 mA vesz fel az elemből csak a fantomtáp (beleszámolva a belső konverter veszteségét), erre még jön az egyéb elektronika áramfelvétele. Összesen kb. 110 mA (visszaszámolva a 0,32W telejsítményből), ez egy kicsit jobb alkáli elemmel 15 óra üzemidőt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!