Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Acer Aspire 3 laptop kikapcsol...

Acer Aspire 3 laptop kikapcsolt állapotba villog a kis izzó jelzésnél! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Pár hónapos laptopom lemerült és elkezdtem tölteni de nem tudom bekapcsolni mert csak fekete hàttér van. Tudom hogy a windows rossz de vhogy csak észhez lehet tériteni. Illetve kikapcsolt állapotba a töltés melletti kis izzó jelzés miért villog?
2020. márc. 13. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hátha neked segít, anno én erre a problémára ezeket a válaszokat kaptam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

2020. márc. 13. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj nem az aksival van a baj és nem az villog hanem mellette lévő. És fekete hátér bekapcsolásklr..
2020. márc. 13. 19:48
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Az a power LED, ha jól tudom, a bekapcsolt állapotot jelzi, akkuról vagy hálózatról egyaránt.

Villogás lehet a hibernált állapot jele, vagy hiba.

Akkut ki kellene venni próbára, tápegységet is kihúzni.

Így kapcsold be (ha nem is tudod), hogy a kondenzátorokban esetleg maradt töltés is süljön ki, a memóriatartalom is vesszen el.

Utána mehet rá a táplálás.

2020. márc. 13. 22:04
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
De előbb még megpróbálhatod azt is, hogy amikor bekapcsoltad (fekete háttér) a power gombot nyomd hosszan, míg újraindul (reset).
2020. márc. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!