Üzenetet kaptam mailban a netflixtől, pedig nem adtam meg nekik semmi adatomat. Küldhetnek számlát nekem úgy, hogy nem kötöttem szerződést?
Lehetséges, hogy "ránéztem" valamely jogvédett tartalmukra és az már fizetésre kötelez? Ez csak egy rutin üzenet amit mindenkinek elküldenek? Rossz a fordítás, ez nem is számla? Az email :Netflix
Watch Netflix bármikor, bárhol.
Köszönöm, hogy figyelembe véve a Netflix. Elkezd néz, szünet, majd vedd fel ott, ahol abbahagyta ugyanazon az eszközön, vagy egy másik eszköz, amely összeköti a Netflix. Netflix kereskedelmi-mentes - mindig!
IRATKOZZ FEL MOST
Kérdései vannak? Látogassa meg a Súgót
Netflix International BV
Leiratkozás | Felhasználási feltételek | Adatvédelmi | Segítség Központ
Ezt az üzenetet küldjük [xxxxxxx@gmail.com] Netflix, mert létrehozott egy Netflix számla.
SRC: 00950_22744_1_en_RU
Ez szimpla reklámlevél, mert feliratkoztál rá (pl. mert regisztráltál).
A leiratkozás (unsubscribe) linken megszabadulhatsz a későbbi hasonló levelektől.
Pontosan milyen email-címről jött?
A Google-fordítást te csináltad, vagy így jött? Mert akkor kamu.
Netflix
Watch Netflix anytime, anywhere.
Thanks for considering Netflix. Start watching, pause, then pick up right where you left off on the same device or another device that connects to Netflix. Netflix is commercial-free — always!
SIGN UP NOW
Questions? Visit the Help Center
Netflix International B.V.
Unsubscribe | Terms of Use | Privacy | Help Center
This message was mailed to [xxxxxx@gmail.com] by Netflix because you created a Netflix account.
SRC: 00950_22744_1_en_RU
Ez az eredeti levél és a google translator fordította le.
#5 A kipontozott gmail cím az a kérdezőé, nem a Netflix email címe.
Mint ahogy az első válaszoló is írta, ez egy egyszerű reklámlevél, a végén oda is van írva, hogy beregisztráltál hozzájuk, ezért van meg nekik az emailed, ezért is kapod a hírlevelet. A google fordító az Account szót számlának fordította, pedig az fiókot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!