Ilyenkor tudok szerződést felbontani?
Na az a helyzet hogy megint én voltam a jófej. Tavaly karácsonykor a barátnőm vett telefont de úgy hogy az én fiókomba jön az ő számlája. Azaz neki kéne nekem utalni havonta 22ezret. Ezzel nincs is baj. De már lassan 5 havi pénzzel lóg amit én fizetek mert sajnos a fiókban az ő havi előgizetése és az enyém egybe van. Az enyém 4ezer kb meg az övé is és ezt egybe tudom csak neten befizetni 8ezer x forint.
Viszont most lett új munkája bizonygatta hogy törleszt de nem teszi.
Ha jól emlékszem 2 éves ez a hűség vagy szerződés. Nem tudom hogy lenne esélyem szerződést bontani.
Tudom hogy a barátnőm, de én még egyetemista vagyok, anyuék pedig eléggé berágnának ha ezt megtudnák. Semmi nincs már a számlámon miatta és így már a sajátomat sem tudom befizetni. Telekomos vagyok.
Előre is köszönöm a választ!
23/L
nem zavaros az csak az van, hogy hiába meséled el a Telekomnál, hogy te azért nem akarod tovább fizetni a nevedre megvásárolt ifost mert a barinődnek vetted és ő nem akar fizetni! Ívesen tesznek rá..
Ezt egy kissé benézted! Ilyenekkel akkor jófejeskedünk csak ha amúgy nem sajnáljuk elajándékozni azt a csekély fél millát... nemhogy barátnőnek hanem még rokonnak se! Van mindenkinek iratai és vállalja csak szépen maga nevére a törlesztést!
Rajta kell bevasalnod a zsét!
A legjobb megoldás az lenne, ha együtt bemennétek a Telekom ügyfélszolgálatára, és átiratnátok az előfizetését az ő nevére. (Nem lesz olcsó, mert a hátralévő készülékrészleteket egy összegben ki kell fizetni.)
Az -szerintem- nem fog menni. Azért lett a Kérdező nevére véve, mert a "barátnője" nevére nem lehetett. Valószínüleg azért, mert az előző telója részleteit sem fizette.
Kedves Kérdező!
"...megint én voltam a jófej." Nem, Te végtelenül naiv voltál/vagy. (ha férfi lennél, ezt sokkal csúnyább szavakkal írtam volna le)
És mit jelent, hogy "megint"? Történt már Veled hasonló?
Egyetemista (korú) létedre nem sok fogalmad lehet az életről.
A lényeg: ezt a "balhét" Neked kell elvinned, hacsak fel nem támad a "barátnőd" lelkiismerete. Kicsi az esélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!