Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Le lehet a routerről ellenőriz...

Le lehet a routerről ellenőrizni az előzményeket?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy meg ehet e nézni a routeren keresztül mit néztem én a telefonomon

2020. márc. 10. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a telefonod böngészőjének előzményeit nézed meg? Amúgy nem lehet. Ha lehetne, mindenki ezzel hackerkedne össze-vissza!
2020. márc. 10. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Hacsak nincs beállítva valamiféle loggolás és ez nem valami drágább router, akkor nem lehet. Bár láttam már olcsóbb router-eken is olyat, hogy távoli rendszer-loggolást tesznek lehetővé de nem hiszem hogy sokan konfigurálnák ezt + a remote syslog server-t.
2020. márc. 10. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2020. márc. 10. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
#2: logolás. Szótő: log. De ha nem akarsz bénázni az angol jövevényszavakragozásával, akkormondj egyszerűen naplózást.
2020. márc. 10. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1 szót (szerinted) helytelenül írtam != egész helyesírásom rossz úgy ahogy van
2020. márc. 10. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Legalább is otthoni routerekkel nem. Drágább router is max annyit tud, hogy mikor melyik gép kért DNS infót (ha a router DNS-ét használod és nem pl Google-t közvetlen) és hogy milyen IP címekkel lépett kapcsolatba.

Szóval azt meg lehet _esetleg_ nézni, hogy kapcsolatba léptél az xy.hu domain névvel, de tekintve, hogy ma már minden HTTPs-en megy, azt, hogy mondjuk az xy.hu-n mit néztél meg, azt már nem.

2020. márc. 10. 14:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 11. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!