Mi baja lehet a pendrive-omnak?
Figyelt kérdés
Ha szüleim gépébe dugom nem észlel hibát (igaz sokkal kevesebb alkalomról van szó) Ha tv-be dugom akkor sem észlel hibáT.Ha viszont az én gépembe dugom kioffolja hogy hiba lépett fel és nem férek hozzá.De ez se állandóan csak úgy minden 3. esetben.Ezután ki be dugom kb 4-5x és jó egy darabig.Akármelyik portba dugom ez a hiba lép fel.Ás kártyaolvasót vagy másik pendrive-ot hiba nélkül felismer szóval nem értem mi baja lehet.2020. márc. 9. 21:00
1/8 anonim válasza:
Az a baja hogy nincs még a kukában.
Ne kisérletezz vele.
2/8 A kérdező kommentje:
Mivel tv-nel es szuleim gepenel sem jelent meg hibauzenet miert kene a kukaban lennie?
2020. márc. 9. 21:26
3/8 anonim válasza:
Ha se a tv-nél, se a szüleid gépén SOHA nem lépett fel hiba, akkor egyértelmű hogy vagy a te gépeddel van valami gond, vagy az OP-rendszerrel.
4/8 A kérdező kommentje:
Es mit tudok csinalni ilyenkor?Masik pendrive-al nincs baja a gepnek.Eddig ezzel sem volt.Leformaztam mar hatha de igy se jo
2020. márc. 9. 21:59
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Talán csak kilazult a gépedben az usb port, de szerintem inkább kuka.
6/8 A kérdező kommentje:
Az osszes port egyszerre?Amint mondtam mas pendrive-nap nincs problema
2020. márc. 10. 06:57
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Nekem pl. 4 USB port ment tönkre egyszerre, valószínűleg azért, mert egy kábelen van az alaplaphoz csatlakoztatva, szóval lehet érintkezési probléma is vagy kábel. Mondjuk nekem eleve nem ismerte fel a pendrive-okat.
8/8 anonim válasza:
#3 vagyok:
Egészen véletlenül nem Windows XP az, ami "kioffolja"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!