Miért írnak így sokan?
mi undorító ezen?
sosem értettem mi a jó a grammernáciskodásban
kérdező, lehet neked magyarázni, de csak nyomod ugyanazt a lemezt
egy korlátolt szerencsétlen vagy, aki szeretne beleszólni más dolgába
saját magad úgy írsz ahogy akarsz, de hogy pl én mit csinalok, ahhoz aztán semmi közöd, a véleményedet se kérdezte senki, a világ sem a te kedvedért létezik
Az igénytelen és önző primitívek nem értik, hogy amikor egy közösségi felületet használnak, tiszteletben kellene tartani mások érzékenységét.
Ha bemégy egy szobába odafingasz más orra alá? Képébe fújod a büdös bagód?
Vajon miért van sok fórumon a szabályzatba foglalva, hogy ne irritálj másokat bunkó írással? (Ha nem is ilyen szavakkal.)
Önző majmok ezt nem érthetik, hogy vannak emberek, akik még könyveken nőttek fel, nem a telefonba bambulva, ezért zavaró számukra a primitívség minden ilyen megnyilvánulása.
"Az igénytelen és önző primitívek nem értik, hogy amikor egy közösségi felületet használnak, tiszteletben kellene tartani mások érzékenységét."
nem, te nem érted a közösségi felületet
egyébként lehet szűrni, nem kell közösködni az "igénytelen primitív"-ekkel
#33 akkor se sok
ugyanis nem a te igenyeidet elégítenem ki amikor írok
majd ha fizetsz érte, szolhatsz bele, támaszthatsz elvárásokat
én meg írtam is. képzeld abban voltak nagybetűk. de jó ötletet adtál. a következőben nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!