Mit nézzek még meg a motoron?
Nincs segédfázis, de ezt nem csak a kondenzátor okozhatja, hanem a segédfázistekercs szakadása is, illetve kivezetésének szakadása, esetleg a tekercsbe épített hőbiztosíték, ha ugyan szokott lenni ezekben.
Lényeg, hogy valahol szakadás lehet a körben.
Mérd ki a tekercseket. Ha egyfázisú motor, akkor nem szakadás lesz, mert egy tekerccsel nem tudod belökni.
Ha 3 fázisúból lett átalakítva, akkor még két esélyes a dolog. Lehet hogy elővettél még egy rossz kondit, de lehet hogy a motor hibája. Menetzárlat miatt is tapasztalhatsz ilyet.
# 4
"Ha egyfázisú motor, akkor nem szakadás lesz, mert egy tekerccsel nem tudod belökni."
Majdnem elkezdtem indokolni, hogy ez miért hülyeség, de kapsz még egy esélyt, hogy szépen kijavítod önmagad.
Ha te voltál az 72 %, aki múltkor az akkus témában is megaláztatást szenvedett, mert nem akart hinni nekem, akkor már tudod, hogy mi vár rád ezúttal is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Szövegértelmezési problémája volt valakinek.
De másik loginom volt akkoriban, 59 %-os elkövetőként írtam. Megjegyzem, máig azt használnám, csak már elég volt, hogy itt folyton hülyére akarnak venni egyesek. Igaz, hogy azóta is előfordul, reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!