Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért kattog valami a mérőóra...

Miért kattog valami a mérőóra környékén, mióta vízkőtelenítették a boilerem és vezetéket cseréltek a boiler alatti kis szakaszon tuz miatt?

Figyelt kérdés

1-3-4 orankent egy kattanás, bekapcsol vagy kikapcsol valami a kismegszakitok kornyeken a meroora felé. Nem a boiler kattan.

Nincs osszefuggesben azzal,hogy a boiler epp ki vagy bekapcsolt.

2020. febr. 29. 00:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Kellene pár részletes fotó mégis mi van ott, mert nekem ilyesmi kapcsolóórám van:

[link]

Az meg inkább csak a egy kismegszakítő egy keskeny házban.

Más kérdés, hogy az enyém rossz :) , és mivel nem tudták kicserélni, mert a kijövő szerelőnek nem volt másik, így jobb hijján áthidalták. Ez mondjuk nem egyedi, mert az elöző is KO volt

Én különben arra tudok tippelni, hogy némileg melegszik a vezeték, és a hőtágulás miatt kicsit mozoghat a helyén.

2020. márc. 1. 15:10
 12/19 A kérdező kommentje:

Nappali orarol megy.

Ma reggel megfigyeltem,hogy harom ora alatt ,mig keszulodtem,rengeteg kezmosas,mosogatas,fiogmosas,stb. ,fel orankent kattant egyet kb.

Ha a baratom itt van,es nem nyitja meg a csapot ,neki nem kattan soha.orakig hallgatozik.

2020. márc. 1. 20:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Ez egy es hatarozott kattanas,nem kis kattanasfelek,mintha be vagy kikapcsolna valami. Egyhen olyan rugós hangja van,mint egy rugos kapcsolofele.Felorankent,ha csapot sokat nyitogatom.

Nem akkor,mikor boiler is be vagy kikapcsol,attol fuggetlen.

2020. márc. 1. 20:21
 14/19 A kérdező kommentje:
A falban lehet,hogy melegszik vezetek,de a boiler alatt a falon kivuli , az a huszcentis kabel, az nem ,megfogtam tobbszor,miota szereltek.
2020. márc. 1. 20:23
 15/19 A kérdező kommentje:
9- es ! Nincs olcsobb tarifam! Nappali orarol megy! Evek ota.
2020. márc. 1. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

nem a gázóra kattog? nekem kattogott amikor fogyasztotta a konvektor a gáz. A számlálója ahogy forgott kattogott. Aztán mikor kicserélgét az órát az új már nem kattogott.

Próbáld meg azt, hogy lekapcsolod az összes kismegszakítót és utána újra fel, hátha segít.

Gondolom a szerelők is lekapcsolták mikot csinálták nem?

Láttam, vagyis inkább hallottam már olyant, hogy a kismegszakítü hangokat adott, aztán amikor le és majd felkapcsoltuk jó lett - gondolom a mechanikája nem feszült meg rendesen, vagy a franc tudja...

2020. márc. 1. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:

"Nincs olcsobb tarifam! Nappali orarol megy! Evek ota."

De 2 db mérő van.

A másik kié?

2020. márc. 2. 02:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Ott a mero,igen,de nem hasznaljuk. Es eddig nem kattant semmi.
2020. márc. 6. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ott a mero,igen,de nem hasznaljuk. Es eddig nem kattant semmi."

Attól hogy nem használod, kapja a vezérlést.

Kapcsold le ha zavar.

2020. márc. 6. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!