Miért kell az óra szíja olyan laza legyen?
Figyelt kérdés
A legtöbb helyen azt írják/mondják, hogy a fém szíjas karóra szíja annyira kell szoros legyen, hogy az egyik ujjam beferjen a kezem és a szíj közé. Viszont nekem nagyon vékony csuklóm van, és ha befér az ujjam, akkor mindig lötyög a kezemen, ami zavaró ha csinálok valamit. Összébb vettem, így már szorosabb, viszont nem fér be az ujjam egyáltalán szinte. Mozogni mozog a karomon, de kb olyan mint egy bőr szíjas óra.
Így miért nincs jól, mi baja lesz?
2020. febr. 28. 21:39
2/3 anonim válasza:
"... lötyög a kezemen, ami zavaró ha csinálok valamit. Összébb vettem, így már szorosabb, ..."
Probléma megoldva.
3/3 anonim válasza:
Mert elszorítja a vérkeringést nyáron meg megdagad a csuklód akkor pláne. Ha persze nem kell szemeket kivenned mert nem olyan fajta vagy van micro-adjust akkor állítsd mindig kényelmesen szorosra. De ez inkább azoknak van akiknek van egy tucat fémszíjas órája és nem fog szemeket ki be rakni mindegyikben pár havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!