Az Epson L382 nyomtató megfelelő egy grafikus számára?
Fontos lenne számomra, hogy a számítógépes grafikáimat kiváló minőségben tudjam kinyomtatni.
Ha van tapasztalatotok vele kapcsolatban, vagy tudtok róla bővebb véleményt formálni, kérlek írjátok le! Köszi
Mindenképpen tintás kell? A tintással csak a baj van!
- Mindenképpen fontos a színes nyomtatás?
- Akarsz gyakran fotókat (fotópapírra) nyomtatni?
- Színes nyomtatás esetén nagy probléma a drágább nyomtató, ha cserébe a fenntartás olcsóbb?
- Gyakran (legalább hetente) fogsz nyomtatni?
Ha a fenti kérdésekből legalább kettőre NEM a válaszod, akkor én a helyedben lézert vennék!
2. Köszönöm szépen a választ!
Igen, kb heti gyakorisággal kell nyomtatnom, illetve a színes nyomtatás is fontos, mivel színesbe készül sok alkotásom.
Köszönöm a választ! Huh most nem tudom mi tévő legyek :D
Canont viszont tuti nem veszek, mert azzal megjártam pár éve, direkt kértem az eladótól, hogy grafikai célokra szeretném stb, és hát otthon kipróbáltam, csíkosan nyomtatott..úgyhogy vittem is vissza.
Más márkát tudnátok javasolni ebben az árkategóriában? (45000 körül)
"Canont viszont tuti nem veszek, mert azzal megjártam pár éve, direkt kértem az eladótól, hogy grafikai célokra szeretném stb, és hát otthon kipróbáltam, csíkosan nyomtatott..úgyhogy vittem is vissza."
Online rendelésnél 14 napod van letesztelni.
"Igen, kb heti gyakorisággal kell nyomtatnom, "
Akkor 2x is nyomtathatsz mielőtt visszaküldöd ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!