1/11 anonim válasza:
Már jópár éve semmi sem változott ezen az oldalon szóval... Ugyanilyen csak kevesebb trollal
2/11 anonim válasza:
Ugyanilyen csak kevesebb hülyekérdéssel
3/11 Szervizmérnök úr válasza:
Ugyanilyen, itt semmi nem változott, amennyire én emlékszem.
Amikor indították ezt az oldalt, magam is idetévedtem keresővel és regisztráltam. Talán pár hétig bírtam a "színvonalat", meg a sok esetben méltatlan és igazságtalan (le)minősítő rendszert, majd elhúztam innen, évekig vissza sem néztem.
Nem mintha mára változott volna a színvonal, de nem nagyon van már választék a hazai oldalakon, ha valaki szakmai fórumozással akarná elverni a szabadidőt.
4/11 anonim válasza:
Tessék, ilyen volt 13 évvel ezelőtt: [link]
5/11 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon köszönöm!
2020. febr. 10. 23:05
6/11 anonim válasza:
Nem volt lekerekítve a menük széle.
8/11 anonim válasza:
Ha jól tudom 2010-ben váltott arculatot az oldal. Hasonló volt mint a mostani, de mégis kicsit másabb.
9/11 anonim válasza:
22.59
Hát in egyáltalán nem ilyenre emlékszem.
10/11 Szervizmérnök úr válasza:
A fenti linken 2007 február szerepel, amire én sem emlékeztem, valószínűleg nem is láttam.
De 2007 májustól megváltozott:
Így már rögtön ismerősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!