Harliequinnx kérdése:
Frissen telepített Windows 10 home eredeti, telepítés után hiba kód: 0x000000f jelenik meg miért?
Figyelt kérdés
UI: tárhelynek sem tudom használni, viszont ha bekapcsolva van a pc és úgy szúrom rá, akkor megyen tökéletesen, újra indításkor megint csak azt írja, hogy "an operating system wasn t found try disconnecting any drives that" ha le húzom sata kábelt és megint újra indítom Master hddvel és úgy szúrom rá akkor müködik nem értem mellesleg biosban sem észleli egyik hdd-t sem és müködik ezt nem értem..2020. febr. 10. 22:08
1/6 Wadmalac válasza:
Márpedig ez boot beállítási hiba jele.
Valamelyik drive nem jó vagy nem jól van beállítva bootban.
Hogy konkrétan milyen beállítás hibás, azt a fene sem tudja.
Nem tudom, a te biosodban milyen választási lehetőségek vannak a meghajtóknál.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Lehet,hogy kevés a táp vagy nem jó,rossz a winyó.Milyen gép az,régi?
3/6 A kérdező kommentje:
motherboard: Gigabyte GA-MA785GM-US2H
CPU: AMD Athlon 2 x4 640
GPU Nvidia GTX 560 TI
Táp: Fusion 550
Memoria: Kingston 800mhz 4x2
2020. febr. 11. 10:54
4/6 Wadmalac válasza:
Meghajtók?
SSD + vinyó?
SATA mindkettő?
5/6 Wadmalac válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, egy bios frissítés után megoldódott.
2020. febr. 11. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!