Budapesten hol lehet led diódát venni?
Nem szeretnék 1 db 20 ft-ost rendelni az internetről :D.
Köszi
"Szóltam normálisan, türelmesen!"
Nem voltál türelmes.
Normális meg annyira sem.
Az egyetlen oka annak hogy szóltál az hogy baxogass.
És még köszönjem is meg ugye? :))
Ha komolyan gondolod, hogy nekem ez élvezet, akkor szerintem csak magadból indulsz ki.
Számos esetben rád szólhattam volna más hülyeségeid miatt is, mégsem tettem. Mert tudtam, hogy mivel jár (ezzel jár). Belátóképtelenséggel.
Hogy most miért tettem szóvá?
Ebben szerepet játszott az is, hogy a másik témában beleakadékoskodtál valamibe feleslegesen, a megértés minimális jelét sem tanúsítva.
Meg az is, hogy tönkrevágtad az oldalt, ami mástól még el is nézhető, de tőled nem.
Ráadásul mások is elkövettek már ilyen hibákat, sokszor. Hasonlóan kijavítottam és tájékoztattam. Milyen érdekes, hogy ők nem dumálták meg, belátták és kész.
Ez mindent elmond.
"Ha komolyan gondolod, hogy nekem ez élvezet"
Nem tudom mi. Nyilván rokonszenv... :)
Valótlan dolgokat állítasz főleg messzemenő feltételezések alapján és nem épp jóindulatból, ez tisztán és világosan látható.
Ne erőltesd ezt a tanárbácsis rendre utasítgatós dolgot!
Kizárt dolog, hogy egyszerű szavakat felfogj, úgyhogy az általad okozott bosszúságot nem tudom másképp honorálni, mint leszázalékolással. Mert megérdemled.
Ismételten hangsúlyozom, nem azért látogatom ezt az oldalt, hogy a hülyeségeiddel fárassz!
"Ismételten hangsúlyozom, nem azért látogatom ezt az oldalt, hogy a hülyeségeiddel fárassz!"
Megteheted hogy nem olvasod el amit írok.
Ahogy azt is, hogy nem írsz nekem.
Élned kellene ezekkel a lehetőségekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!