Budapesten hol lehet led diódát venni?
Nem szeretnék 1 db 20 ft-ost rendelni az internetről :D.
Köszi
"Nem szebb így?"
Szebb. Csak ez nem az amit én linkeltem. :)
"Oldalt szétcseszni?"
Nagyon sajnálom. Sajnos a Gyk. oldal gyakta szét a linket, nem én linkeltem rosszul (nehéz is lenne copy+paste-t elrontani, bár nem lehetetlen de itt nem ez történt).
Hozzátenném még, hogy csak küldés után látható mit alkotott belőle a rendszer, de akkor már semmit nem lehet tenni.
Eleve rövidített linket küldtem volna ha ugyanez a Gyk. oldal nem tiltaná a rövidített linkeket.
Összességében tehát így járás.
"Csak ez nem az amit én linkeltem."
Ugyanezeket a keresőszavakat linkelted, hiszen abból másoltam, illetve javítottam ki, kulturáltabb formába.
Az pedig eleve vicc, ha te komolyan gondoltad, hogy azt a rengeteg szemetet képes voltál ide bemásolni. Ez bármelyik fórumon butaságnak számít.
Ezt a felületet is mióta látogatod, 15 év alatt ilyen szintre fejlődtél, ez a másik vicc, jól mutatja a képességeid. Nyilván az is kizárt dolog, hogy pont te ne akarnád kidumálni, még a menthetetlent is.
Nem tudom, miért kell másokat ilyen trollkodással fárasztani? Nem azért látogatom az oldalt, hogy a butaságaiddal fárassz már megint!
"Ugyanezeket a keresőszavakat linkelted"
Így van! Nagyon ügyes vagy hogy az URL-ben felismerted a keresőszavakat!
Köszönet érte!
A pokróc, személyeskedő támadó modorod ellenére elárulom mi a különbség:
A te linked oldalad így fest:
Az enyém így festett volna:
"Az pedig eleve vicc, ha te komolyan gondoltad, hogy azt a rengeteg szemetet képes voltál ide bemásolni."
Számodra biztosan új információ az, hogy a gyk oldal elrejti a link szövegének a végét és csak az eleje látszik, ami kattintható linkként jelenik meg. Akkor is ha a link URL kódja 16 nyomtatott A4-es oldal, egy sor fog látszani.
Bizonyos karakterekkel azonban nem tud mit kezdeni és azt hiszi hogy a linknek vége van amit előre nem lehet tudni csak ha már elküldted.
Ugye milyen új dolog ez? Soha nem tapasztaltál ilyet igaz?...
Pusztán azért írtam le a történteket, mert a tények szöges ellentétben állnak azzal amit a rosszindulatod sugall...
Arról nem én tehetek, hogy az általad bemásolt temérdek szemétből ezt az információt már nem lehetett kibányászni.
A keresőszavakat lehetett, azt megtettem.
Ráadásul nincs is jelentősége, mert a fenti rövid linkem eredménye tartalmazza azt a részt is felül, alatta meg mást is pluszban.
Az egésznek nem ez a lényege.
Csupán annyi, hogy mire vered magad, ha ennyi eszed van, képes voltál bemásolni azt a rengeteg szemetet, amiről minden alapfokú netezőnek tudni illene, hogy ebből gond lesz, főleg ezen az oldalon.
Legszebb az egészben, hogy még nem is szégyelled magad miatta, hanem arcátlanul kidumálod.
Ha én így járnék, inkább restellném magam, de én eleve törölni szoktam a linkjeimből minden felesleget, akár eBay, Aliexpress vagy bármi, csak minimál linkeket teszek be.
Egyszerűen azért, mert 20 év netezés után ennyit már adok magamra, nem égetem magam ilyen butaságokkal, mint te is. Meg eleve sokkal kulturáltabb, de ezt már írtam fentebb.
"tudni illene, hogy ebből gond lesz, főleg ezen az oldalon."
Általában a hosszú linkből nincsen semmi gond (technikai értelemben, tehát eltekintve attól hogy te bizony csinálsz belőle).
"nem égetem magam"
Hááát...
Általában jóérzésű ember nem tesz be végtelen szar linket és a probléma nem is az, hanem csupán az, hogy
----> megdumálod!
Szóltam normálisan, türelmesen!
Más normális ember megköszöni és el van intézve!
Nem dumál vissza feleslegesen, amikor:
nincs igaza!
nincs igaza!
nincs igaza!
nincs igaza!
nincs igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!