Konzolvilágról rendeltem egy nintendo switchet. Kb. Mikor jön meg? (3 hete rendeltem)
Kaptam egy emailt hogy bizonytalan az érkezési ideje. 3 hete rendeltem kb. Azóta ugyanott áll mint amikor megrendeltem. Felhívtam őket, azt mondták nem biztosak így nem mondanak semmit. Nektek mikor jött meg kb.?
Esetleg hasonló tapasztalat?
Lehet olyan helyről kellett volna rendelni, ahol raktáron van, így nyilván nekik is rossz, nem tudják mikor érkezik be a készlet, valószínűleg csúszik.
Ha előre fizettél, akkor kérd vissza a pénzt, és rendeld meg ahol raktáron elérhető. Ha utánvéttel rendelted, akkor meg teljesen mindegy, szimplán nem veszed át a futártól, de azért legalább egy e-mailt dobj nekik, az emberiség kedvéért.
az importőrtől függ mikor tudnak az országba beszállítani.
és arra a konzolvilágnak nincs ráhatása.
meg valszeg még az importőrnek sincs hogy megsürgesse.
Én általában ha 4-5 munkanapon belül nem kapok meg egy rendelést akkor megrendelem máshonnan..
neked is már rég ezt kellett volna tenned a várakozás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!