Megérkezett egy telefon, amit az Alza.hu oldalról rendeltem, és a Postakocsi hozta ki. A srác nem íratott alá velem semmit, és semmilyen papírt sem kaptam az átvételről. Azt mondta majd ő rendezi a többit. Nem csapott be?
Nekem fényképes bizonyítékom is van rá, hogy nálatok járt a Postakocsi:
Számlát csak az interneten kiküldött elektronikus számlát.
De szerintem az is tökéletes.
a futárok trükköznek az átvételkor - általában nem azért, hogy átverjenek téged, hanem, hogy a főnökeik ne tudják követni merre járnak :D
nézd meg a csomagkövetésben mikor váltott kézbesítve státuszra a csomag? akkor ütötte be a srác hogy átvetted.
kiszórnak 10 címet és később ütik be, így csinálnak maguknak kis időt.
Ez a jobbik eset, mert csak a főnökét b..a át.
A rosszabbik amit velem egyszer már megcsináltak, hogy sikertelen kézbesítést ütött be. kétszer is megcsinálta, úgyhogy visszaküldték a csomagot. Én meg kivertem a balhét, mert tényleg szükség lett volna a csomagra (véges melóhoz, nem maszek volt) és mondtam, hogy van kamera is, meg portás is és nem járt arra postás kocsi...
Másnap külön kihozták a cuccot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!