Neten elkezdtem valakivel beszélgetni, aztán mondta, hogy beszéljünk Whatsappon. Úgy voltam vele, hogy úgyis külföldi, abból mi baj lehet, ha a telefonszámomat tudja. De aztán elvileg itt van most Budapesten. És elkezdett fura dolgokat mondani, úgyhogy nem válaszoltam neki, de kicsit félek, hogy esetleg a számom alapján kitalálja, hogy hol lakom, vagy ilyesmi
Nézd meg kiadja-e az elérhetőségeidet. Keress rá a telefonszámodra a messenger keresőn, hogy ott kidob-e téged.
Küldött esetleg valamit?? Mert ha küldött valami fájlt akár a mobilodat is követheti folyamatosan.
2020. jan. 14. 23:19
2/8 anonim válasza:
Ha titkositva a szamod, akkor nem valoszinu.
2020. jan. 14. 23:37
3/8 anonim válasza:
A tudakozóból megtudhatja, ha nincs titkosítva (csak magánszemélynek lehet, ha szerződéskötéskor kéri, céges szám mindig publikus).
2020. jan. 14. 23:37
4/8 anonim válasza:
(#3
Plusz még később is lehet 2 kattintással ingyenesen titkosítani. Legalábbis telekomnál tutira)
2020. jan. 14. 23:42
5/8 anonim válasza:
"És elkezdett fura dolgokat mondani,"
Azt hogy tudja mit tettél tavaly nyáron? Vagy hogy a házatok egy olyan utcában áll, amin autók közlekednek? Vagy hogy zoknit szoktál viselni és kulccsal zárod be az ajtót?
2020. jan. 15. 04:57
6/8 anonim válasza:
Igen, a rendőrség meg tud így találni, ha be van kapcsolva a telefonod.
Egy átlagember csak a tudakozóból tudja lekérdezni a címedet, kivéve ha titkosított a számod.
2020. jan. 15. 06:41
7/8 anonim válasza:
a helyzeteted nem osztottad meg vele véletlenül ugye?
mert whatsappon azt is lehet
2020. jan. 15. 10:36
8/8 anonim válasza:
ja és képet küldtél neki? mert a mai telók a képekben elmentik a helyzetet is általában, úgyhogy simán meg lehet tudni hol készült a kép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!