Drake13 kérdése:
Eltűnt a telefonom, telefonszám alapján meg tudja találni a szolgáltató?
Figyelt kérdés
Nemrég eltűnt a telefonom (Samsung Galaxy A5 2016), ami tartalmaz GPS-t. A telefon le van zárva,de fel van töltve, ki is csörög. Valamilyen módszerrel esetleg meg tudom találni a szolgáltatómon keresztül? (T-mobile)2016. dec. 22. 18:59
1/6 anonim válasza:
Esetleg ha mobilnet be van kapcsolva rajta akkor van rá esély.
Android eszközkezelővel.(Android Device Manager)
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen mobilinternetem :(
2016. dec. 22. 21:00
4/6 anonim válasza:
Hát talán ha félkész az internetre valamilyen eszközön és bejelentkezel a fiókodba amibe a telefonos is be van regisztrálva és ott van majd valamilyen felirat.aztán feltudod magadat hívni sőt mégis tudja mutatni hogy hol hagytad el. Én nekem is eltűnt anyámnak nem szóltam hanem mentem a böngészőben bejelentkeztek és ott volt megmutatta hogy hol van a telcsim. Méghozzá nálunk két utcával arréb volt és megcsörgettem ,megtaláltam! Jó keresést!
5/6 anonim válasza:
A rendőrség kérhet cellainformációkat a szolgáltatódtól, de ehhez a hatóságok segítségét kell kérned.
6/6 anonim válasza:
"A rendőrség kérhet cellainformációkat a szolgáltatódtól,"
Igen, ha bűncselekmény történt.
Az is bűncselekménynek számít ha azt hazudod hogy ellopták, csak azért téged hurcolnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!