Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az elektromos pákát mivel...

Az elektromos pákát mivel lehet kalibrálni?

Figyelt kérdés

A beállítható a kívánt pákahegy hőfok, 200-400 C fok. A beállított érték megjelenik a kijelzőn. De hogy az tényleg pl. 250 fok-e, azt mivel lehetne ellenőrizni. Aztán a páka kalibráló gombjával lehet korrigálni.

Pillanatnyilag a konyhai „ételfőfok” ellen őrzőnél jobb ötletem nincs. Az lenne a referencia. Méri a pákahegy hőfokát, -ha alkalmas rá- és a páka kalibráló gomb segítségével a páka kijelzőjén is ezt az értéket állítom be.

2020. jan. 4. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" 2 TB - ... Nincs itt valami bukta, amit nem vettem észre?"

De, csak ennyiért senki nem foglalkozik vele. Azt mondja hogy ezerhétér' jó az. Akkor is ha 8 giga és meg van buherélva hogy akármennyinek látsszon.

2020. jan. 6. 21:37
 12/15 A kérdező kommentje:
A W10 amim van, tényleg 2 GB ír ki. Ismersz olyan progit , ami az ígéret és a valóság közti ellentmondást megszüntetné? Csinálna belőle egy normálist, akkorát amekkorát lehet. De legalább tisztán látnánk.
2020. jan. 7. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Épp tegnap linkeltem ezeket másik témában, így most kéznél van:

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 7. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Noha nekem nem volt még ilyen, de egy szektorszintű felülírástól elvileg el kellene tűnni mindennek, ami a megtévesztést okozza.

Ez a művelet törli az MBR-szektor tartalmát is, ahol a partíciós tábla és az MBR-kód található, aminek eltérítésével oldják meg valószínűleg az átverést.

2020. jan. 7. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:

"A W10 amim van, tényleg 2 GB ír ki."

Kezdjél el filmeket másolni rá. Aztán pedig próbáld megnyitni. Megsúgom, azzal nem lesz gond hogy 'felmásolja'.

A megnyitással már inkább. Mert nem lesz mit.

Mintha egy kólás flakonra volna ráírva hogy 100 köbméter.

2020. jan. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!