Az elektromos pákát mivel lehet kalibrálni?
A beállítható a kívánt pákahegy hőfok, 200-400 C fok. A beállított érték megjelenik a kijelzőn. De hogy az tényleg pl. 250 fok-e, azt mivel lehetne ellenőrizni. Aztán a páka kalibráló gombjával lehet korrigálni.
Pillanatnyilag a konyhai „ételfőfok” ellen őrzőnél jobb ötletem nincs. Az lenne a referencia. Méri a pákahegy hőfokát, -ha alkalmas rá- és a páka kalibráló gomb segítségével a páka kijelzőjén is ezt az értéket állítom be.
" 2 TB - ... Nincs itt valami bukta, amit nem vettem észre?"
De, csak ennyiért senki nem foglalkozik vele. Azt mondja hogy ezerhétér' jó az. Akkor is ha 8 giga és meg van buherélva hogy akármennyinek látsszon.
Noha nekem nem volt még ilyen, de egy szektorszintű felülírástól elvileg el kellene tűnni mindennek, ami a megtévesztést okozza.
Ez a művelet törli az MBR-szektor tartalmát is, ahol a partíciós tábla és az MBR-kód található, aminek eltérítésével oldják meg valószínűleg az átverést.
"A W10 amim van, tényleg 2 GB ír ki."
Kezdjél el filmeket másolni rá. Aztán pedig próbáld megnyitni. Megsúgom, azzal nem lesz gond hogy 'felmásolja'.
A megnyitással már inkább. Mert nem lesz mit.
Mintha egy kólás flakonra volna ráírva hogy 100 köbméter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!