Veszélyes egy áramtalanított felrobbant égő mellett elaludnom?
Figyelt kérdés
Hajnali egy-kettő körül van és az olvasólámpámat szerettem volna felkapcsolni, mikor durrant egyet. Nem tört szilánkokra csak egy durranás hangot adott, egyből kihúztam a konnektorból és leraktam a földre. Nem tudom mit csináljak,ugye nem fog lángra kapni amíg alszok?2019. dec. 31. 01:49
11/13 anonim válasza:
Küldj egy fotót ha nem egyértelmű. Lehet hogy nem csavaros a foglalat, vagy ilyesmi.
12/13 anonim válasza:
"fürdőkád lehet akril is"
A hivatalos álláspont szerint a lefolyócső belsejére rakódott nedves trutyó hoz fel valami potenciált.
13/13 anonim válasza:
Tekere teker teker. És miután kijőtt az égő utána az új égöt teker teker teker csak most a másik irányba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!