Picalo Szonja kérdése:
Mit tegyek ha letiltották a paypal fiókomat?
Figyelt kérdés
A napokban raktam rá x összeget és vásárlásnál gondokba ütköztem és ez ahhoz vezetett hogy bizonyos adatokat kért tőlem. Miután elküldtem, egyszercsak azt veszem észre, hogy nem használhatom többet a fiókomat. Fontos lenne ha az az összeg visszakerülne a bankkártyámra, de nem enged semmit tenni.2019. dec. 23. 10:12
11/14 anonim válasza:
A paypal nem szokott ok nélkül kizárni ügyfeleket.
Nem kell elmesélni, elég ha te tudod, és levonod a konzekvenciát.
12/14 anonim válasza:
"egy oldalon akartam albumot venni"
Minden információnak jelentősége lehet.
Miért kell titkolózni, hogy melyik oldal volt az?
13/14 A kérdező kommentje:
Ez nem titkolózás, csupán lényegre térés. Megbizható oldalról akartam rendelni, legyen ennyi elég. Az esetleg nem érdekelne, hogy milyen bankszámlával akartam fizetni? XD
2019. dec. 24. 22:10
14/14 anonim válasza:
Elég bárgyú mosolyod van, úgy látom.
A probléma feltárása szempontjából lehet jelentősége minden körülménynek.
Persze, azt is aláírom, hogy sok az önző kérdező, amelyiket az nem érdekli, hogy másoknak segítségére is lehetnének.
Ennek gyakori példája még az is, amikor bedobják, hogy "megoldva", de a megoldást már lusták közzétenni, nehogy másnak is hasznára legyen.
Igaz "még jobb", amikor még ennyit sem tesz, hadd erőlködjenek a többiek feleslegesen a válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!