Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha letiltották a...

Picalo Szonja kérdése:

Mit tegyek ha letiltották a paypal fiókomat?

Figyelt kérdés
A napokban raktam rá x összeget és vásárlásnál gondokba ütköztem és ez ahhoz vezetett hogy bizonyos adatokat kért tőlem. Miután elküldtem, egyszercsak azt veszem észre, hogy nem használhatom többet a fiókomat. Fontos lenne ha az az összeg visszakerülne a bankkártyámra, de nem enged semmit tenni.

2019. dec. 23. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Talan ha a paypal-nal erdeklodnel, hogy miert zaroltak...?
2019. dec. 23. 10:15
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

"vásárlásnál gondokba ütköztem"

Néha az is sokat elárul, ha valaki rendesen kibeszéli magából a gondjait.

2019. dec. 23. 10:20
 3/14 A kérdező kommentje:

A PayPal-nál egy biztonságos közösséget értékelünk ügyfeleink számára az üzleti tevékenység elvégzésére. Azt észleltük, hogy fiókjában olyan tevékenység zajlik, amely ellentétes a felhasználói megállapodással, és már nem kínálunk Önnek PayPal szolgáltatásokat.

A PayPal-számlájához kapcsolódó bármely banki vagy kártya információ nem távolítható el, és nem használható új számla létrehozásához. Még be tud jelentkezni, és megnézheti fiókja adatait, de nem küldhet és nem fogadhat kifizetéseket. Az egyenlegében lévő pénzeszközöket 180 napig tartjuk, ezután e-mailt küldünk Önnek az Ön pénzeszközeinek visszavonásáról szóló utasításokkal.

Ezt adta ki. Most akkor 180 napot kell várnom arra, hogy visszakapjam a pénzt a bankkártyámra?

2019. dec. 23. 10:22
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Most akkor igen.
2019. dec. 23. 10:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát az rohadt jó.
2019. dec. 23. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyesminek azert oka szokott lenni...
2019. dec. 23. 11:18
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

# 2 ironikus megjegyzésem dacára sem vagy hajlandó elárulni, hogy mit csináltál, amit te "gondokba ütközésnek" nevezel?

Hadd csináljam én is!

Avagy: a kérdezők nem szeretnék, hogy mások is tanulhassanak az elkövetett hibáikból?

2019. dec. 23. 11:25
 8/14 A kérdező kommentje:

Figyelj nem tudok mit magyarázni azon, hogy egy oldalon akartam albumot venni, mikor nem tudtam fizetni.

Egyszerűen nem értem mellesleg hogy miért lett bannolva a fiókom. Már hónapok óta nem használtam és most meg ahogy fizetni akartam vele, személyes dokumentumokat kért és mikor másodszorra küldtem el a személyimet, lebannolt.

Nem tudok ezen mit ecsetelni.

2019. dec. 23. 11:43
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Elég sanszos, hogy vagy te csináltál valami illegálisat, vagy valaki megszerezte a jelszavadat és ő csinált valamit. Bár utóbbi esetben nyilván le is pucolta volna a számlát...
2019. dec. 23. 12:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha én csináltam volna valamit valószinűleg tudnám az okát és nem kérdeztem volna itt meg.
2019. dec. 23. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!