Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak? Mi...

Ilyenkor mit csináljak? Mi romlott el? (nvidia)

Figyelt kérdés

Én vagyok aki az előbb föltett egy kérdést hogy elfordult a képernyő. Na lényegtelen, szóval azt megoldottam, viszont a képernyőfelbontásom 640x480 lett a 1280x960 helyett, szóval mindent extra nagyba látok, és ha visszaakarom állíítani bejön az a kék írás hogy probléma stb..

és addig próbálkoztam míg ez jött ki:

"A(Z) sam_nv4_disp képernyőillesztő meghibásodott. Mentse adatait, és a képernyő helyes működésének visszaállításához indítsa újra a számítógépet. Blablabla"

csak az a baj hogy én nem értek a számítógépekhez, azt se tudom mi az a rom, stb, mert olvastam már pár fórumot. a tesóm szokta a gépet kezelni de ő nincs itthon egy jó pár napja. valami baj van a videokártyával? vagy ilyenkor mit csináljak? légyszi segítsetek ehez sík hülye vagyok :S előre is köszi

2010. júl. 19. 14:52
 1/2 anonim válasza:
próbáltad újraindítani a gépet? én azt tenném bár én is síkhülye vagyok hozzá ^.^"
2010. júl. 19. 15:11
 2/2 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
valami gáz van az tuti, nem hiszem hogy elbaszódott a videó kártya inkább csak valami szoftveres dolog lesz az. Szerintem vagy várd meg a tesódat , vagy próbálj meg videó kártya drivert frissíteni, mert az sosem árt és szerintem megoldaná a problémát. Csak ehez tudni kéne milyen videó kártya van a gépedben , javaslom kérdezd meg tesód vagy töltsd le ezt a szoftvert : [link]
2010. júl. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!