Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Na sikerült találnotok valamil...

Na sikerült találnotok valamilyen jó Black Friday-es akciót, megvettétek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 29. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, madaras teszkó, elektromos láncfűrész 19.990- Ft, 3 év garancia (mert nincs hozzá szervízháttér, mondta az ügyfélszolgálatos hölgy). Otthon kicsomagolom és benne van összetűzve a júliusban felvett reklamációs papír az akkori blokkal stb.), a szöveg szerint folyik az olaj és nem indul a gép). Valóban nem indult. Másnap visszavittem, visszaadták a pénzt. Úgy látszik, az áruház vezetése úgy gondolta, hogy majd a gép a megsétáltatástól megjavul.
2019. nov. 29. 11:21
 2/8 anonim válasza:
91%
Jaj ettol jot nevettem. Az aruhaz ugy gondolta a megsetaltatastol megjavul
2019. nov. 29. 11:31
 3/8 anonim válasza:
93%
Bearanyoztad a napom xD
2019. nov. 29. 11:39
 4/8 Szirty ***** válasza:
100%
Általában olyasmit vásárolok és akkor amikor arra szükségem van rá.
2019. nov. 29. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja... én shimano csapágygolyószettet és kónuszokat rendeltem.
2019. nov. 29. 12:33
 6/8 Wadmalac ***** válasza:
100%

#1:

A 100% recycling új értelmezése.

:D

Amúgy csesszék meg az összes fekete pénteket meg torkos csütörtököt, hogy mindig fizu ELŐTT vannak.

2019. nov. 29. 12:48
 7/8 A kérdező kommentje:
de ha egy drágább dolgot az adott hónap fizetéséből akarod megvenni az már rossz
2019. nov. 29. 13:29
 8/8 Wadmalac ***** válasza:
100%

maygar valóság. Hónap elején költesz a rezsire és akkor látod, mire oszthatod be a többit.

Na ezt a feketepéntekes dolgot speckó nem feltétlenül tudod előre betervezni.

2019. nov. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!