Na sikerült találnotok valamilyen jó Black Friday-es akciót, megvettétek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 10:59
1/8 anonim 

válasza:

Ja, madaras teszkó, elektromos láncfűrész 19.990- Ft, 3 év garancia (mert nincs hozzá szervízháttér, mondta az ügyfélszolgálatos hölgy). Otthon kicsomagolom és benne van összetűzve a júliusban felvett reklamációs papír az akkori blokkal stb.), a szöveg szerint folyik az olaj és nem indul a gép). Valóban nem indult. Másnap visszavittem, visszaadták a pénzt. Úgy látszik, az áruház vezetése úgy gondolta, hogy majd a gép a megsétáltatástól megjavul.
2/8 anonim válasza:
Jaj ettol jot nevettem. Az aruhaz ugy gondolta a megsetaltatastol megjavul
4/8 Szirty 

válasza:

Általában olyasmit vásárolok és akkor amikor arra szükségem van rá.
5/8 anonim 

válasza:

ja... én shimano csapágygolyószettet és kónuszokat rendeltem.
6/8 Wadmalac 

válasza:

#1:
A 100% recycling új értelmezése.
:D
Amúgy csesszék meg az összes fekete pénteket meg torkos csütörtököt, hogy mindig fizu ELŐTT vannak.
7/8 A kérdező kommentje:
de ha egy drágább dolgot az adott hónap fizetéséből akarod megvenni az már rossz
2019. nov. 29. 13:29
8/8 Wadmalac 

válasza:

maygar valóság. Hónap elején költesz a rezsire és akkor látod, mire oszthatod be a többit.
Na ezt a feketepéntekes dolgot speckó nem feltétlenül tudod előre betervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!