Nagyonagy kérés tudom, de szeretném ha valaki segítene nekem személyesen is, vállalkozna rá itt valaki? (Folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Egy Fuji fényképezőgépet szeretnék venni és nem szeretném ha átvernének, viszont a gép pesten van én meg pécsett. Szóval szeretnék megérni egy fotós kollegát aki ért a Fuji gépekhez és ráérne ebédszünetben egyik nap nekem segíteni kérem jelentkezzen. Pár perc lenne csak az egész, de szeretném ha valaki olyan is van velem aki ért hozzájuk. Előre is köszönöm a válaszokat.2010. júl. 19. 12:42
1/7 anonim válasza:
én szívesen elmennék csak zalaegerszegi vagyok:(
amúgy milyen gépről lenne szó?
2/7 A kérdező kommentje:
S9500 nagyon szeretném, mert a mostanival már nem tudok jó képeket készíteni.
2010. júl. 19. 12:59
3/7 A kérdező kommentje:
És persze köszönöm :) Sebaj majd legközelebb.
2010. júl. 19. 12:59
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
bocsi s9600asról küldtem tesztképet, de lényegében az a 2 gép ugyanolyan
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos anyagi helyzet miatt kelett ezt választanom, mert a kompakt gépemet beszámolná a tulajdonosa és így jól jönne ki mindkettőnk. Köszönöm, hogy írtál, vakut nem hinném, hogy használnék rá, de ki tudja először szűrőket akarok rá venni egy pár darabot, a nagyobb dolgok és a DSLR utánna következik. Köszönöm mégegyszer.
2010. júl. 19. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!