Amazonról rendelt csomag először elveszett majd megérkezett hozzám, most mi legyen?
Amazonról rendeltem egy VR szemüveget, nem jött meg időben ezért beszéltem az Amazonnal és azt mondták, hogy valószínűleg elveszett.
Refundoltattam, ami meg is történt majd most egy hétre rá megérkezett a csomag.
Küldjem vissza? (tudom ez lenne az etikus)
Az volna az etikus, vagy szimplán az árát vissza utalni, azzal nincs annyi galiba.
Bár véleményem szerint termék függő, egy pár eurós cucc miatt nekem nem lenne lelkiismeret furdalásom, történt már velem is párszor. Volt, hogy 3 hónap után jött meg kínai cumóm, már rég megkaptam rá a refundot.
A visszaküldés költsége számodra kellemetlen lehet, vagy azt is még tisztázni kellene.
Az átvételt aláírásoddal kellett igazolni? Mert akkor szinte azonnal látják a rendszeren, hogy átvetted.
Kínai eladó is rögtön látta, már dobta is az emailt, hogy értékeljem most már akkor.
De jó neked :D Minek küldenéd vissza? Kaptál egy ingyen VR szemüveget, használd egészséggel :)
Majd ha bajuk van szólnak úgyis
Hát nincs sok kedvem az Ő hülyeségük miatt most 8000+ ft ért valamelyik futárszolgálattal vissza küldeni nekik.
Megvárom míg keresnek és megmondom nekik, hogy küldjenek futárt a csomagért az eredeti kiszállítási címre.
Nálam is ugyan ez volt, november 29-ig kellett volna megjönni a csomagnak de nem jött. December 3.-án visszakértem a pénzt erre ma reggel itt volt a csomag. Írtam az eladónak hogy itt a cucc és visszaadnám a pénzt, de ő azt mondta hogy az amazon úgy ítélte meg hogy elveszett a csomag szállítás során ezért nem kell visszaadnom sem a terméket sem a pénzt hanem nekem adják ingyen. Annyi kikötésük volt hogy írjak majd vélemény róla.
Igaz ez csak egy 60 eurós időjárás állomás volt de akkor is.
Írj az eladónak ő majd megmondja mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!