Miért világít az égősor vége áramtalanítás után?
Figyelt kérdés
Szoba dekoráció végett használok a falra égősort és a konnektoron külön le lehet kapcsolni, ám miután lekapcsolom az égősornak az utolsó egy métere halványan pislog. Mitől van ez? működés közben világít rendesen, de amikor elól akkor is pislákol2019. nov. 9. 17:10
1/5 Szirty válasza:
Égősor?
Nem véletlenül LED-ekről van szó?
2/5 anonim válasza:
Talán ereszt a gáz, azért gyújt vissza a gázégő.
De miért használsz égőket? Elavult már régen.
LED-sort szerelj fel inkább!
Azoknál is előfordul hasonló jelenség, mert az meg érzékeny a szivárgó áramokra.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem szellemek?
Lehet hogy LED, tavaly vettem LIDL-be még másnap is ugyanúgy villog halványan, de azelőtt nem csinálta ezt
2019. nov. 10. 09:29
4/5 A kérdező kommentje:
Most ez egész világított halványan pedig lekapcsoltam elosztót, aztán inkább kihúztam így elaludt.
Valami az elosztóval lehet baj? A napokba tönkre ment a wifi router-em, ilyet okozhat egy rossz elosztó? és a laptop is néha bekapcsolt magától. Egy áramkörről mennek ezek a dolgok. Aggasztó.
2019. nov. 11. 06:40
5/5 anonim válasza:
Biztos, hogy LED, próbáld fordítva bedugni, bár a kapcsolós hosszabbítók mindkét ágat megszakítják, de ilyen kapacitív szivárgóáramoknál soha nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!