Milyen dinamós zseblámpát vegyek háztartási és autós használatra?
18650 akkus lámpád volt már? Csak azért, hogy ismered-e az előnyeit, praktikusságát (autóban is lehet tölteni).
Nekem nem kéne tekerős.
Mire tekerővel feltöltesz egy valamire való fényerejű lámpát, annyira hogy ne három percig világítson, leszakad a kezed.
Számtalan lítium akkus lámpa van már, saját töltővel, vagy akár USB-csatlakozós töltési lehetőséggel.
Nem hiszem el.
Egy átlagos 18650 akku kb 10-11Wh tárolóképességű. Egy ilyen kézitekerentyű 2-3 wattot tud. Ha lenne ilyen lámpa, 2-3 órát kéne tekerni, hogy teljesen feltöltsed. Ami meg fél perc tekeréssel 5 percig világít, annak a fényereje egy nagy nulla.
A lítium akkuk önkisülése minimális, nem hiszem el, hogy van olyan szituáció, hogy valaki hetekig nem jut konnektor vagy autó közelébe.
(általános itt a gyakorin, hogy a legostobább elképzelésekhez ragaszkodnak a legjobban a kérdezők)
Az a baj, hogy nehéz igazságot tenni, mert 20 év alatt már túl sok elmebeteggel találkoztam a fórumokon.
Ez az oldal meg pláne elképesztő, múlt héten is olyat láttam, hogy még most is alig hiszem. Hogy létezik ekkora emberi aljasság és gerinctelenség, amelyik engem vádol meg, hogy felfelé százalékolom önmagam, miután totálisan beégette magát és kínjában már nem tudott mit kitalálni.
Jó, nem tartozik ide, csak még mindig fel vagyok háborodva, hogy ez miket hazudozott itt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!