Saját használatra milyen autós navigációt érdemes venni?
GPS navigáció vásárlás előtt állok és annyi készülék van már a piacon, hogy egy magam fajta laikus nem igazodik ki köztük.
Olyat szeretnék, ami viszonylag elérhető árban van, nagyjából pontos és nem fagy le, Európa térképes, illetve ingyenesen frissíthető.
Talán nem lehetetlen ilyen készüléket találni a kínálatok között...
Köszönöm a segítséget!
A mobilod a legjobb erre a célra, vagy mondjuk valami olcsó kínai telefon, amit csak erre használsz.
Google térkép / Waze, mindkettő ingyenes és mutatja a forgalmat is
Pl. Szerbiában nem működik a Wazze.
Egyébként nem lenne ellenemre a telefonos navigáció sem, ha mindenhol megbízhatóan működne.
Nekem a Wazze van a telefonomon, de nem mindenhol akarja az igazat.
Én erről az egy telefonos navigációs programról tudok csak.
Ha van jobb, akkor szívesen fogadom.
Bár már írtam feljebb is, de akkor újra: Sygic (fizetős, de ez nem lehet kizáró ok, hiszen eredetileg is ez volt a terv). Amit nem írtam: Here, iGo, TomTom, maps.me - és ez csak néhány a létezők közül (igaz, a legjobbak).
Nem tudom melyik hogy működik Szerbiában, utána kell nézni, de a Sygic, iGO, Here, TomTom komoly navigációk, ha ezek nem működnek ott, akkor a nem-mobilos navik sem.
Hibatalnul mukodik a waze ott is de az igo es sygic is. Egyszer jartam szerbiaban de ment.
Ha sziberiat akartal irni azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!