Monitornál az AV csatlakozó in vagy OUT? 3,5 jack aljzatból 3x RCA dugó, na de kiadja a jelet vagy beviszi?
akár video akár a hang része is érdekelne, pl. itt ki tudnám hozni az RCA-n a hangot egy erősítőre?
Vagy ha bemenet, akkor a sárga RCA-n is tudok neki analóg video jelet adni a HDMI helyett?
Hogy van ez? olyan is létezik, h kétirányú?
Írják is lentebb, hogy bemenet, de ez amúgy is szinte magától értetődő.
Azért a HDMI-ről leválasztott digitális hangot analógra alakítva kiadni, túl nagy extra lenne, még a TV-k sem tudnak ilyet (csak amelyiken van fejhallgatókimenet).
Ilyen jack AV nem ritka a "zsebtévé" jellegű, vagy akár nagyobb kínai TV-knél is, de az is bemenet szokott lenni, amikkel én találkoztam.
na de figyi, én hallottam olyat már amelyik kétirányú.
és sztem abszolút alapelvárás h az ember tudja már a hangot kivezetni, hiszen a saját kis hangszórója nagyon gagyika, és sokan rákötik erősítőre a hangot ugye.
oké, én hiszek neked, csak nagyon furcsállom. na meg hülye voltam h nem vártam meg a válaszod, mert megrendeltem egy 25 ezrest, és akkor ezu így nem oké nekem :(
de műszakilag tényleg olyan nehéz lenne rátenni egy jack-kimenetet pl külön a hangnak?
végül ezt rendeltem, de most nézegetem h az anyjukat h nem tudnak normális képet oda tenni minden oldaláról h a csatlakozók legyenek egyértelműek ...
lehet h neked a leírás az, de én most megint átolvastam és nagyon nem egyértelmű számomra h mi van.
Mindenhol csak inputokról ír, még a rajzon is csak kamera szerepel az AV-csatlakozónál.
Kínai TV-knél oldalt szokott lenni külön fejhallgatókimenet, mert így az alaplapon együtt van, nem kell külön vezetékelni. A sorozatgyártásban minden egyszerűsítés sokat számít.
köszi, és igen oké, de sztem point ezen nincs fejhallgató-kimenet. bár igazad lenne, az nagyon jól jönne.
viszont azért van egy elgondolkodtató dolog számomra:
ha már ergyszer HDMI-n beviszem a videojelet és hangot, akkor utána ott lesz az RCA-n is, nem?
a másik:
ha speciel RCA-n viszem be neki a jelet, akkor pl egy RCA Y elosztóval ki tudnám vinni erősítőre a hangot, nem? oké ebben az esetben hdmi-minőségre ne számítsak, viszont cserébe lenne hang.
ezt így jól látom, nem?
Ezt nem szokták így keverni, amikor RCA input van feltüntetve, az csak input.
Y-elágazóval viszont megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!