Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fémdetektrot vegyek?

Milyen fémdetektrot vegyek?

Figyelt kérdés

Régebben voltak már hasonló kérdések de a válaszok nem elégítették ki a kivancsiságomat.

Főleg kisebb tárgyak érmék keresése közepes targyak, de vegye észre a mélyebb nagyobb tárgyakat is.

Igen tudom, hogy engedély nelkül tilos stb. Detektor nélkül is találtam egy 280 éve érmét igazából ez inditott el ezen az úton.

Garrett 200i, 300i gondolkodtam eddig. Nem tudja valaki azok milyen mélységig észlelik az érme méretű targyakat?

De túl sok van nagy a bőség zavara

olyan max 100 ezer ft-ig szeretnék.

Már egy éve nagyon foglalkoztat a dolog de most lettem anyagilag olyan szinten, hogy belekezdhetek.

2019. okt. 27. 18:35
 1/1 David212 válasza:
Szia, a garrett a legjobb márkák között van, nekem ace 300i - m van, igazából gyárilag 20cm ig lát PONTOSAN érmét, alatta simán még érzékel. Ha van rá pénzed, mindenképpen a 300i-t vedd meg. Pontosabb a diszkrimináció, és mélyebb is.
2020. jan. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!