GalaxyFox kérdése:
Mitől áll le folyamatosan az e-cigim?
Figyelt kérdés
2hónapja van meg az ecigim.2nappal ezelőtt kint hagytam az ablak mellett és másnap reggel nem akart bekapcsolni. Kivettem az egyik aksiját majd visszaraktam és úgy működött de mára már hogy be tudjam kapcsolni ezt folyamatosan meg kell csinálnom(ha szívom akkor tökéletesen megy viszont ha lerakom 5percre megint vehetem ki és rakhatom újra be).Tehát az aksi gondolom tönkrement benne szétfagyott.Kérdés annyi lenne , hogy ez más miatt is lehet?Vagy mindenképp aksi csere lesz?#Ecigi aksi #aksi problémák
2019. okt. 27. 16:43
1/2 anonim válasza:
Őrangyalod így próbál jelezni hogy nem kéne cigizned
2/2 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjuk már ezt a szent dumát ön persze teljesen szent nem eszik feldolgozott ételeket és nem iszik kólát vagy akármilyen más üdítőt amik ugyanúgy károsak.
2019. okt. 27. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!