Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Google minden esetben látja...

A Google minden esetben látja hogy melyik eszközről jelentkeztem be?

Figyelt kérdés

Például A Google/Gmail beállításokban folyamatosan listázza, hogy melyik eszközökről jelentkeztem be. És nem tudom kitörölni azokat sehogysem a listából, mert akkor is benne marad hogy "kijelentkeztetett eszközök" vagy valami hasonló.

Sehogy nem tudok úgy bejelentkezni másik eszközről, hogy ne írja ki a beállításokban és ne küldjön értesítést?

Fontos lenne

Köszönöm

2019. szept. 29. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát valóban fonots kérdés, hogy a fiók gazdája látja-e, hogy te is be tudsz jelentkezni.
2019. szept. 29. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen látja ha nem tiéd az eszköz miért akarsz más fiókjába bejelentkezni .
2019. szept. 30. 06:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a lényege ennek, hogyha valaki feltöri a fiókot, akkor a jogos tulajdonos ezt észrevegye. Ha lehetne törölni, akkor főleg az törölné, aki feltörte a fiókot, így az egész funkció értelmét vesztené.
2019. szept. 30. 06:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit segíts közelebb kerülni a problémához, hátha van megoldás.

Szóval mi az az ok, amiért el kell tüntetni a nyomoket?

2019. szept. 30. 07:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Közös email, ne lássák, melyik eszközről és helyileg honnan jelentkezek be, és ne jöjjön róla értesít, mert akkor neki is pittyeg a telefonja.
2019. szept. 30. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
akkor csinålj egyet magadnak.
2019. szept. 30. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ingyen csinálhatsz magadnak saját külön bejáratú fiókot, és oda lépsz be vele ahova csak akarsz.
2019. szept. 30. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez roppant fantasztikus ötlet, hálás vagyok érte.
2019. okt. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!