Mennyi ideig megy egy 35 ezer forintos hamisítvány óra?
Mennyi ideig bírja egy ilyen óra, úgy általában?
Lehet olyan is, hogy két hónapot bírja, és lehet, hogy éveket is?
Ha nem akarod hordani akkor mégis mit akarsz vele? Nézegetni? Te úgyis tudod hogy hamis akkor mi értelme? Ha hordanád, akkor meg aki látja rajtad az órát úgyis tudja hogy nem futja milliós órára.
Pont ezért gáz ha valaki hamis márkás cuccot vesz (Gucci táska stb)
Egyáltalán nem gáz az emberek nagy többségének az ilyesmi. A gyakori, és a hasonló emberek kommentjei miatt én is azt gondoltam, hogy mindenki így gondolkodik, de aztán rájöttem, hogy a való életben szinte senki nem gondolkodik így, sőt simán elmondja, hogy hamisítvány, ami rajta van, és ezért a másik sem nézi le.
Nem szeretnék ezen vitatkozni, hiába hajtjátok ezt a sznob mantrát akkor sem fog érdekelni :)
Arra kértem választ, hogy mennyi ideig működnek, milyen szerkezet van bennük.
Egyébként meg az utcán senki a másik órájával van elfoglalva, ha nem közelről nézi nem is látszik mit ír rajta.
Azt meg, hogy: “látszik, hogy nekem úgyse futná milliós órára” a következőket mondom:
1. Nem vagyok egy csöves, az utcán stílus alapján senki nem tudná megmondani, hogy nem vagyok gazdag.
2. Az emberek 1%-a van képbe az órák árával, egy hozzá nem értő fel sem ismeri az órákat, amit ismer mindenki hallomásból az a Rolex, és annak is csak pár száz ezer forintos árat saccol.
Minden igényes, magára adó ember utálja a szaros hamisítványokat....
35ezer forintért már igazi órát veszel, nem ilyen szar hamisítvány fost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!