Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyi ideig megy egy 35 ezer...

Mennyi ideig megy egy 35 ezer forintos hamisítvány óra?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig bírja egy ilyen óra, úgy általában?

Lehet olyan is, hogy két hónapot bírja, és lehet, hogy éveket is?

2019. szept. 27. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Már nem azért de ki a pö*csöm ad 35ezret egy hamis óráért? XD Ennyiért már kapsz normálisnak mondható eredeti márkásat is.
2019. szept. 27. 22:40
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Mehet akár 5-6 évig is, de elromolhat 3 hónap után. A gagyi órák eléggé zsákbamacskák szoktak lenni.
2019. szept. 27. 23:38
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Az én wish-ről 500 ft-os hamisítvány óráim addig mentek míg le nem merült az elem. Sajnos lekopott róluk az "arany" csúnyák lettek. Elemet cserélni sem éri meg mert többe van mint az óra maga... 35 ezret meg nem adnék hamis óráért. Annyiért már lehet kapni jó órát is.
2019. szept. 27. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Nincs jelentősége, hogy meddig működik, a hamis órának nem ez a szerepe.
2019. szept. 28. 01:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Amíg le nem merül az elem.
2019. szept. 28. 02:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Elsősorban az automata változatokra lennék kiváncsi.
2019. szept. 28. 08:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért nevezed hamis órának azt az órát? Az van ráírva, hogy Doxa, v. Rolex? Ugyen nem. Valami más név van ráírva. Tehát nem akarja magát eladni valami drága órának, csak annak ami. 150 Ft-os órának adja el magát. Ha megveszed, a te sarad.
2019. szept. 28. 10:58
 8/17 A kérdező kommentje:

De, én hamis órának nevezem mert az van ráírva, hogy Rolex.

Nyilván abból is van a legalja hamisítvány kvarc szerkezettel, és vannak a kicsit jobb minőségűek, már inox tokozással és automata szerkezettel.

2019. szept. 28. 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Hetes, ha még nem láttál ilyet, a kérdező pont ezekről írt:

[link]

[link]

De van a 35 ezres bűvös határon is:

[link]

Mint írtam, ezeknek az óráknak a szerepe nem az, hogy megbízhatóan működjenek, csak a formát másolja le. Az már a kérdező szellemi szegénységét mutatja, hogy nem jön rá, 35 ezerért saját jogán is jó órát vehet és persze saját magán kívül kit tud vele átverni :)

2019. szept. 28. 11:32
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem akarok vele senkit becsapni, ahogyan magamat sem (nem is értem a logikát, de mindegy).

Biztos van aki felvág vele, megértem az emberek álláspontját is a hamisítvány órákkal kapcsolatban.

Most ezt tegyük félre, dísznek venném magamnak, nem hordani meg mutogatni. Ha 2-3 évet megy akkor annyiért már megérte nekem. Ezért érdekel, hogy van olyan minőségű az a bizonyos automata werk, vagy annyira nem lehet megmondani, hogy tényleg nagyon lutri.

2019. szept. 28. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!