Miért hiszi sok ember azt. Hogy a Ryzen procik jobban melegszenek, mint az Intelesek?
Figyelt kérdés
Nekem a Ryzen 5-öm egy 10k-ás toronyhűtővel is 30 fok körül mozog a hője, több óra játék után is max 50 fok. Ehhez képest minden ismerősöm azért szidja, mert ha nem raksz rá 50k-ás vízhűtést, akkor szétcseszi az egész géped.2019. szept. 26. 22:09
1/6 anonim válasza:
Idaig szinte minden amd proci melegedett, intel hutese jobb
3/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne jobb az intel hűtése? Mind a ryzen, mind az intel procik hűtő "kupakja" alá termálpaszta van nyomva, kivéve az 1-2 generációs, és a legújabbb generációs itnel i cpu-k mert azok forraszrottak. Amd oldalon a 3. gen Ryzen cpu-k vannak csak forrasztva, azaz ha csak nem legújabb genes cpu-d van, így is úgy is szarabb a hűtése, mert nem forrasztott a kupakja.
2019. szept. 26. 22:56
4/6 meszike91 válasza:
Mert régen így volt és így maradt meg a fejekben.
5/6 anonim válasza:
Mert az én FX-em 38 fokos alapjaraton.
Es sokan azt hiszik hogy ez minden Amd-re igaz.
A vizhűtés istenitőknek se kell minden szavukat elhinni.
6/6 anonim válasza:
Régen az AMD-k gúnyneve "kazán" volt, mert hajlamosabbak voltak a melegedésre.
De ez régen volt.
Ahogy korábban is írták szerintem is ez maradhatott meg sokak fejében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!