A villanyszerelés mely ágazatával lehet a legjobban keresni?
# 1
Még ekkora sötétséget. Az elektronikának nem ága a villanyszerelés, ne röhögtess!
Attól függetlenül, hogy létezik erősáramú elektronika is, de ez nem úgy áll össze, ahogy te képzeled, mert szerintem nem vagy tisztában az elektronika fogalmával.
Nem az „ágazatával” keresel jobban, hanem olyan apróságokkal, mint
- nem vagy sötét bunkó, akár magánszemélyek, akár cégek az ügyfeleid
- adsz számlát
- vállalod a felelősséget a munkádért
- megbeszélt időpontra érkezel (ha nem megy, jó előre jelzed)
- nem bszod át a megrendelőt
Meg ilyen teljesen általános dolgok, azon kívül természetesen, hogy amire a képesítésedet kaptad, abban teljes mértékben képben vagy.
Mindez teljesen független attól, hogy vállalkozóként, vagy alkalmazottként végzed a munkád.
# 3
Ezek közül pont a számlának nincs jelentősége, mert nem azon múlik a garancia és felelősségvállalás.
Komoly ember számla nélkül is ugyanolyan garanciát vállal a munkájára.
Sőt, aki nem kért számlát, annak kicsit még jobban is, mert így háláljuk meg a bizalmat, amit belénk vetett.
Számlakérő, bizalmatlan szarrágókat pedig inkább megvetjük.
# 6
Hülyeséget hordasz össze.
Szerintem te nem vagy tisztában az elektronika fogalmával.
# 8
Te miről beszélsz? Normális vagy? Nincs egy értelmes szavad.
Megismétlem:
Tisztában vagy az elektronika fogalmával?
"az elektronikának vannak ágai,az egyik a villanyszerelés"
Neked elment az eszed.
#4-es:
Az lehet, csak pl. én nem tárgyalok senkivel, aki ezt a minimumot nem ugorja meg, nem vagyok híve az "okosba megoldjuk" mentalitásnak. Csaljon ÁFÁ-t másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!