Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 20 barig vízálló órát bevinnét...

20 barig vízálló órát bevinnétek tengerbe?

Figyelt kérdés
Itt most elsősorban a sós víz a kérdésem, nem árt az órának?
2019. szept. 13. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem muszáj, nem vinném be.
2019. szept. 13. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

A vízállóságot általában medencében tesztelik, általában ki is emelik, hogy a tengervíz és néha a folyóvíz is rontja az esélyeket.

Ha nem fontos, nem vinném be.

2019. szept. 13. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

Kémia- és fizikaórán nem kellett volna szunyókálnod.

A sós víz kémia, a víznyomás meg fizika.

Ha elolvasod az órádhoz kapott leírást, majd elgondolkodsz, nem maradsz hülye.

2019. szept. 13. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 nem szunyókáltam, sőt, fizikából érettségiztem anno, pontosan tudom, hogy mi a különbség fizika és kémia között :) igazán mellőzhetnéd a lekezelő hangsúlyt, tök fölösleges volt. Fogadjunk, hogy ha nem írtam volna a 20 bart, akkor meg abba kötsz bele, hogy miért nem írtam vízállóságot.

Köszi a válaszokat amúgy. Eddig nem vittem be a vízbe, csak mindig megfordult a fejemben, azért gondoltam, megkérdezem itt. Casio Pathfinder, és amúgy a leírásban nem találtam semmit azon kívül, hogy 20 barig vízálló (nem "diver"), amivel kb bárminek ellen kéne állnia, pl fröccsenő víz, zuhanyozás, úszás, ilyesmi. Egyedül a búvárkodást nem ajánlják.

2019. szept. 13. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tengervíz után le kell öblíteni, csapon ivóvízzel, ennyi!
2019. szept. 13. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Be, mert vízálló. Ha meg 20bar diver, na akkor merülnék is benne.

És ahogy írja itt valaki előttem: sós víz után, édesvízzel kell öblíteni!

Egy búvár.

2019. szept. 13. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"amivel kb bárminek ellen kéne állnia, pl fröccsenő víz, zuhanyozás, úszás, ilyesmi"

Vagy nem.

[link]

[link]

2019. szept. 13. 20:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én is a leöblítésre gondoltam, csak nem voltam biztos benne, hogy az tényleg minden sós víz maradványt eltüntet.

#6 nem diver's minősítésű, csak simán 200m. Ha jól tudom az egyik fő különbség az, hogy a diver's minősítésnél konkrétan az összes órát tesztelik, ahol nincs minősítés, ott csak szúrópróbaszerűen.

#7 én is azt a táblázatot használtam :) Nyilván, hibás tokozás mindig lehet.

2019. szept. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!